Wednesday, April 4, 2012

Wordless Wednesday : Bogel di tempat umum


20 comments:

  1. ckp jee laaa ko g pameran pengantin kn?????

    ReplyDelete
  2. sebenarnya... kita sebagai blogger ada advantage tau kalau pergi event cenggini....boleh buat BUAT DEAL ngan diorang... for online marketing product dan service diorang...

    ReplyDelete
  3. WOW !!!! mesti semua jejaka yg lalu tu terpegun ternganga kan..

    ReplyDelete
  4. perghhh...nasib baik tak terbeliak biji mata.hahaha

    ReplyDelete
  5. Saya disini: eh melampau ke tini? agak2 ada org saman ke? hehehe :P

    pojie: mmg la aku p, aku ada la update pasal pameran pengantin aritu. apa daaaa


    hazman: ye sy tahu. tp blog sy ni masih perlu di perbaiki. trafik tak tinggi lagi....lg satu, sy ni pemalu.hehe :D

    ReplyDelete
  6. lyza: kucing lalu ke?

    faiz: uhuk2....diorg mesti pandang lama-lama n cuba tuk bawak balik.hahahahaha

    ReplyDelete
  7. diah: vogel the vodue tak?

    arelan: kalau arelan tgk mesti tebeliak kan?

    cik suka berangan: tp dah komen "no komen" kat sini.hehe

    eyja: dah email dah.....tak sbar nak dpt hadiah dr ko :)

    ReplyDelete
  8. Kak Fasz.. ingatkan ape lah tadi..hehehehe

    ReplyDelete
  9. alamak...shame shame laaaa..;p

    ReplyDelete
  10. nurul : nurul ingat apa td? hehehehe...

    falsya: malu kan wpon patung. hehe:D

    ReplyDelete
  11. walaupun patung,tapi terjojol gak mata saya ni..haha

    ReplyDelete
  12. If my son see will say shame

    ReplyDelete
  13. Now follows you back

    Mymomsbest.us

    ReplyDelete
  14. boni: eh yeke...ttp mata tu !!!!

    Sherry: tq visit my blog :)

    ur son is so clever :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...