Tuesday, July 17, 2012

Burger Bakar 2.0 @ Selayang Mall

Minggu lepas , aku berkesempatan merasa burger bakar bersama housemate aku, Kak Fazza, Kembarku dan sepupu-sepupu kembarku join sekali. Burger Bakar 2.0 ni terletak di depan Selayang Mall. Jom layan gambar keenakan Burger Bakar 2.0 ni. 


Ni harga-harga Buger Bakar 2.0.


Kami beli Burger Bakar Daging Black Pepper 5 kot, 1 lagi yang ayam.

Yang ni Burger Bakar Daging Black Pepper

Yang ni Burger Bakar Ayam Black Pepper. Terpaksa belah 4 baru leh makan.Yang ayam tak berapa sedap tapi si Hamid (sepupu Saya Disini) kata sedap. Lembut je. Bagi aku, aku lg suka daging walaupun aku tak suka daging, maybe sebab yang ayam tak berapa rasa ayam dia. hehe~ 

Nyum nyum. . . 
Bagi yang nak try Burger Bakar 2.0 (Selayang Mall) ni leh la datang. Depan Selayang Mall. 

Burger Bakar 2.0 (Selayang Mall)
Waktu Operasi : 
Khamis - Selasa (5.30ptg - 11.30mlm)
Tutup setiap hari Rabu




27 comments:

  1. dni belum penah cuba lagi burger bakar. teringin... sebelum puasa nak pekena lah :)

    ReplyDelete
  2. pagi2 tengok gmbar ni mmg buat lapar terus...xberkesempatang g nak makan..kat sini xde burger bakar....uwaaa

    ReplyDelete
  3. Anak-anak kakcik pun lebih suka makan burger daging. :)

    ReplyDelete
  4. Buger daging baru sedap.. Hehe tak merasalah burger ni jauh bebenor

    ReplyDelete
  5. ada masa pi Selayang, sy mesti cari burger bakar tuh...dap nyer !

    ReplyDelete
  6. Semakin famous sekrang burger bakar. Belum lama tempohari TV3 ada tunjuk tentang business burger bakar yg sgt menguntungkan.

    ReplyDelete
  7. makan dkt slyg mall ke? dh dekat dah dgn rumah kita :))

    ReplyDelete
  8. blm pnh try lg...sedap ke??

    ReplyDelete
  9. memang tebal betul kan burger bakar nie kan....tapi kalau abang man mesti amik ayam jee....

    ReplyDelete
  10. yg besar gedabak tu eh?
    menyelerakan..tp mmg fengsan nk abeskan sorang2..harus berteman..baru syokk

    ReplyDelete
  11. seriyess jakun ni
    x pernah makan burger bakaq lagik
    IA ader rezeki blh try nnt

    ReplyDelete
  12. wah.. ada lagi kedai burger bakar yang bukak??? banyak betul sekarang ni..haha

    ReplyDelete
  13. nnti KC nak cuba. thanks share ye.

    ReplyDelete
  14. Wahh sedapnyaa....gmbr cantik!!!! hehehhe

    ReplyDelete
  15. tebal eh dagingnya tu..pure daging ke dia ada campur tepung?

    ReplyDelete
  16. dah makin banyak kedai beger bakar..hehe

    ReplyDelete
  17. Skrang kat mana mana dah ade burger bakar nih..

    ReplyDelete
  18. fuhhhh mengiurkan nampak sungguh sedap

    ReplyDelete
  19. Ala..sedapnye...nnt bile2 balik rumah parents kat kepong boleh try ni.. haiishh

    ReplyDelete
  20. wahh sedappnya..... tak pernah makan lagi huhuhuhu

    ReplyDelete
  21. Tak ajak...

    Susah la orang macam nie. Asal ada kaitan dengan makan, tak nak ajak bro :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain kali saya disini ajak la tu... ni pon ada org ajak.

      Delete
  22. Dear everyone,
    Be careful of YIP KUM FOOK (MCA GOMBAK) because this man is cheating and disturbing of many people’s wives, and also cheating of Buddhist Temple (SAMNAK SAMBODHI)’s money.
    Recently, many people know in what he”yip” did, please stay far from him. He is lawyer, Datuk, MCA Chairman and etc. or everyone can research at Website “YIP KUM FOOK”
    Loh Guan Lye
    Taman Desa Jaya, Kepong, Kuala Lumpur

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...