Tuesday, July 31, 2012

Flying Fox @ Tanah Aina Farrah Soraya (Part 6)

Terhenti plak entry Tanah Aina Farrah Soraya. So, hari ni nk update sikit antara aktiviti kami di Tanah Aina Farrah Soraya. Taknak tulis banyak-banyak, korang layan gambar jela. Kalau kembar aku , dia memang tak baca sangat apa yang aku tulis ni, lebih suka tengok gambar je. huhu~

Ni je gambar aku yang ada kenangan sebelum Flying Fox.

Wife Boss - Aku snap lepas aku dah selesai flying fox 

Anak boss

Menantu Boss

Adik (anak boss)

Ni Farah, officemate aku - ni bukan aku yang snap. Kamera En Nik. Ada la gak gambar diorg.

Ni Yati sedang menjerit. . . Kamera En Nik jugak . . 

Yang ni plak Lyza cute yang boleh gelak kegembiraan di situ . . . 

Nasib baik la gambar aku time memulakan flying fox takde. Fuhhhhhh ~
Gambar aku time bergayut takde, maybe nak suh aku naik flying fox ni lagi. :)
Next time dah berani & tak nanes dah kot. opssss kantoi !

Cerita Tanah Aina :


56 comments:

  1. about 20 years ago akak mmg adventerous macam u ni. now. dah takut dahhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy first time naik ni. lepas ni kalau nak naik , ok kot.. ahahahaha

      Delete
  2. aah...ada gmbar org menangis sebenarnya..tp dia sorok..xtunjuk kt sni..ce teka sapa yg nangis tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak teka nak teka...muka kita gembira ke..?? mcm takut je...hahaa

      Delete
    2. eh.. sapa yg nangis tu???????

      liza: muka liza cam riang gembira conflake je...

      Delete
    3. Ada yang menangis ek...

      Mesti comel muka dia kan.... Siapa ek

      Delete
    4. comel ke kalau menangis bro??? hahahahaha

      Delete
  3. Kakak sekarang tengok pun dah gayat. Masa usia belasan tahun kakak dulu pun lasak juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy first time naik ni.... gayat tu mmg la gayat ...ada kisah yg takkan dilupakan di tanah aina FS ni :D

      Delete
  4. seronok laaaa bermusang terbang.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh my english... suka translate2 ye

      Delete
  5. klu akk dah gayat dah tu..maunye menangis kat c2 jgk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. er...er....er....sy pon termenangis.. :D

      eh kantoi la plak...shhh

      Delete
  6. Replies
    1. try la... satu pengalaman yg indah. :D

      Delete
  7. acu suka flying fox..cuma sebelum nak terjun tu takut la sikit..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala...mula2 tu rasa gayat n tk mau buat. bila dah jalan tu ok je.

      Delete
  8. Pernah sekali je flying fox waktu gi kursus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon first time masa kat sini/

      Delete
  9. Replies
    1. sy pon gayat.... naik tangga sikit dah gayat.

      Delete
  10. Pernah try benda alah ni masa PLKN. Kirim salam kat Adik (anak bos) tuu. :p

    By the way, ty sebab sudi tengok kamera Instagram saya. Dan, blog saya tak ada button follower, macam mana awak follow? Saya guna platform wordpress laa.

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. ajak la family tu ... berflying fox. :D

      Delete
  12. mcm2 xtvt ada kat sini yea..dah la tempat dia mcm nyaman je tgk dalam gambo ni..nice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best kat sini kak. ada mcm aktiviti.... sejuk je ... air jernih sgt

      Delete
  13. mesti best kan wat activity ni....1st buat mesti takot/..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sampai termenang..eh..tkde pe la.

      Delete
  14. ya Allah bestnye... salam ramadhan karem :)

    ReplyDelete
  15. Bestnyer Flying Fox..

    Sekarang ni tak tau dapat buat ke tak - sebab GAYAT..heheee

    ReplyDelete
  16. best ooo flying fox.. lepas turun, terus badan rasa ringan.. kepala ringan.. macam hilang poblem hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. rasa nak wat lg. tp gayat sbnrnya.

      Delete
  17. berapa meter ketinggian flying fox ni? zuan nk try!!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tinggi sgt. dulu kami p kem kat timah tasoh padang besar.... ada flying fox kat sana.. tp akak tk buat sbb takut. tu pon sbb akak teman member yg sakit time camping tu. fuhh..kalau tk mmg menangis la

      Delete
  18. falsya suke gile flying fox..hehe

    alaaaa, nape fasz xleh nak add falsya kat FB..nnt bg link fb fasz kat comment box falsya kayh..falsya add fasz..;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok... nnti kite kasi link fb kite. :D

      Delete
  19. confirm gayat kalau kak fieda try..

    ReplyDelete
  20. Nie....gambar budak MENANGIS yang diperkatakan tue...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ..gambar budak nangis tu tkde bukti .. tkde sapa snap gambar budak tu. hehehehe

      Delete
  21. kak sha tak pernah try flying fox...hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ruginya tak pernah rasa.. best kak

      Delete
    2. betul kata bro, best.. akak try la sekali nnti , ngn family :D

      Delete
  22. Wa bestnyer.. x pernah lagi naik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti nurul naik la.. ajak kawan office p sini. syok !

      Delete
  23. Tetiba teringat kenangan lalu masa pengakap buat Flying Fox ini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu kenangan lama, try wat time tua ni. eh tua dah ke?

      Delete
  24. Comel anak bos tue.. tapi... malangnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi bro... ingat la tunang tersyg..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...