Tuesday, July 3, 2012

Big Apple @ Alamanda, Putrajaya

Assalamualaikum & sobahalkhair kawan-kawan. Harini nk cite pasal donut sedap. Ahad baru-baru ni, Kakak aku BELANJA Big Apple. Tapau je. Nyum nyum ~

Ada 6 biji donut. Aku keluar sebentar petang tu. Balik tinggal dua je , perisa coklat satu & perisa yg ada kacang tu. Tak tahu la sapa yang licinkan semua. Tp sempat la makan yg coklat ! Nyum nyum ~

*Gambar tak dapat upload banyak sebab masalah storage. Apa nak buat ek?

35 comments:

  1. BA memang lebih sedap dari DD. :)

    ReplyDelete
  2. nyumm nyum..lame tak pekene BA..padahal umah dekat je dgn Alamanda, tapi tu la.. nak gi parking bayar berkira RM1, hahahaha!

    ReplyDelete
  3. my fav
    dulu masa kat beli selalu beli sebab BA tue ada dekat tesco dekat umah jer...jalan kaki 8 minutes harus la gigih terjah selalu ngeee

    ReplyDelete
  4. SAY CHEESE tu sdp taw .. hehehehe

    ReplyDelete
  5. Hukhuk suka lma tak mkn..sejk pegnent hritu tk lalu sgt2..

    ReplyDelete
  6. Kita pun selalu upload gmbr sekali byk...takut lak dh x boleh upload gmbr...huk3...

    ReplyDelete
  7. sedapnyer.....nak sikit la hihi

    ReplyDelete
  8. kite suka coklat. hehehe.
    selalunya kalau storage penuh kene beli lagi lah capacity die.

    ReplyDelete
  9. Alamak... ni yg rasa balik nak singgah g beli big apple nie.. lama dah x mkn donut.. hehehe

    ReplyDelete
  10. HEHE..SY BELI SEHIJIK 2 AJE..SBB X BAPE GEMAR..BUKAN X MAKAN..X BERAPA GEMAR..

    ReplyDelete
  11. alahai satu gambar je yea.... tapi masalah storage hosting blog ker ? atau storage kamera....cer perjelaskan mungkin rakan2x lain dapat bantu....

    ReplyDelete
  12. dah lama tak makan donut..

    I guess masalah storage gambar blog?
    few options:

    - kecikkan pixel gambar2 yg dah di upload

    - bukak blog baru ;)

    ReplyDelete
  13. ohhh..da lama tak makan donut ni....

    ReplyDelete
  14. sedapnya donut!! teringin pula tengok ni..haha

    ReplyDelete
  15. suke².. mesti sedapkan...

    ReplyDelete
  16. sedap2..
    masalah storage yea..
    rasanya sebab dah sampai had dia..
    try kurangkan gambar2 dlm post tu.
    masuk 1@2 gambar cukup kot..
    sbb yang free mcm ni la..

    satu lagi try htr mail kat team suppot bloger ni..
    kot2 dorg ada cadangan yang lagi baik.

    satu cara lagi.. jadi kan blog ni milik pribadi.
    sewa hosting sendiri.
    masukkan nama [ afasz.com ]
    lagi cantik..

    harap dpt membantu sikit2..

    ReplyDelete
  17. masalah storage...?

    delete je blog ini

    ReplyDelete
  18. nyum nyum tertelan air liur kat sini

    ReplyDelete
  19. saje je tau fasz nie...terliur sudah..tetibe terasa coklat2 yg melt dlm mulut nie..nyum nyum..

    ReplyDelete
  20. sedapnya...lama tak makan donut yg comei2 tu...

    ReplyDelete
  21. Makchaq pun suka BA, tp bila pi alamanda kalut2 lupa nak beli...

    ReplyDelete
  22. big apple ! sdap3!! hehe




    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  23. tgk tu.. tak ajak pun kt makan kan??hahahaha

    masalah storage tu , awak kena kemas kan stor kat umah awak tu..

    ReplyDelete
  24. yg ada cheese berserabut tu feveret acu :D

    ReplyDelete
  25. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  26. wow... yummy, dapnyer... tambah ag aku yg tengah berposa nih.. weh, jeles ar ko ramai commentor... ahaks.. aku xd masa ar... sedey..

    ReplyDelete
  27. donut big apple ni sedap cuma manis sgt je bg saya :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...