Monday, July 9, 2012

Isnin oh Isnin . . . . .

Assalamualaikum korang . . . .
Selamat pagi . . . . 
Hari ni 9 Julai bersamaan 19 Syaaban 1433

>_<
Harini apa mood korang?

A-Gembira :)
B- Malas ~_~ 
C- Stress $_$  
D- Monday Blues  =_= 
E- Semua di atas :)  | ~_~ | $_$ | =_=


Mood aku harini :
C & D --> $_$ | =_=
Liat betul la aku nak tinggal kan rumah.
Moga aku dapat keje dekat dengan rumah family aku. 
Kalau tak emang tiap-tiap hari Isnin memang LIAT la nak pegi kerja 

Banyak benda yang aku nak buat tapi tak menjadi. Semua tak settle. huhu~ 
Moga Allah permudahkan urusan aku 
Moga Allah beri aku semangat untuk menjalankan kerja seharian.
Amin Ya Rabbalalamin. . . . . 


25 comments:

  1. hehehehe....sy amik E...=P

    ReplyDelete
  2. mood : smua d atas...

    huarghhhhhh rasa nak berhenti keje pon ada nih hu3

    ReplyDelete
  3. mood saya mengantung bukan kelapang

    ReplyDelete
  4. salam, kita mulakan setiap langkah dengan kegembiraan..insyaAllah berakhirnya juga begitu...:P

    ReplyDelete
  5. ai pun suka dok dekat ngan fmly even dah ada fmily sendiri
    anak manja betul khen ngeee

    ReplyDelete
  6. Salam. Saya semangat lak ari ini, maybe sebab bos takde kot
    hahaha~ sila amik semangat saya sikit, heeee~

    ReplyDelete
  7. Owh..utk suri rumah takde mood mcm ni..klu adet alamat keje jd taksempurna la.
    Tp kerja ar dgn ikhlas sb kerja pun satu ibadat..selamat bkerja..

    ReplyDelete
  8. mood akak? biasa2 je. ngeee...

    ReplyDelete
  9. Seronok kalau dapt kerja dkt rumah... Syok je dan rilek.. Baru semangt.. Akak dulu kerja memang berulang dari rumah sendiri.. Dok dgn mak. Best.. Bila dah kahwin dapat posting jauh pulak.. Hukhuk

    ReplyDelete
  10. sama laaa..xsuke gie keje ari isnin..;(

    ReplyDelete
  11. mood stress sebab rabu ni boss suruh g meeting kat seremban. baru je nak cuti tengok wayang :(

    ReplyDelete
  12. mood ala-ala suam-suam kuku.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. Kalau Isnin mesti BLUESS.... arini Abang Man tak sihat , baru lepas demam skang selsema la pulakkk

    ReplyDelete
  14. Hari ini paling seronok kerana bercuti dapat melunjur kaki dirumah. :-)

    ReplyDelete
  15. anak manja ek... hehehe pttlah nk duk keje dkt umah je...

    ReplyDelete
  16. BILA NAK PINDAH TEMPAT KEJE?

    ReplyDelete
  17. Mod hari ini senyum sampai telinga...tertunggu2 surat setahun sekali yang akan keluar lagipun 1 julai dah start gaji baru...hehehee...

    ReplyDelete
  18. Amin InsyaAllah dapat keje dkat dgn umah.. :)

    ReplyDelete
  19. afasz mintak tolong beri nama, alamat dan no.tel, sbb awak dah menang GA sy.

    http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/07/keputusan-1st-giveaway-memori-terindah.html

    ReplyDelete
  20. Nurul bercuti semalam.. hehehehe :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...