Monday, July 2, 2012

Today is Monday . . . .

Assalamualaikum & Salam sejahtera . .  .

Hari ni hari Isnin bersamaan 2 Julai 2012 . . . . 


Apa mood korang harini , ce kongsi sikit :

A- Gembira :)
B- Sedih :(
C- Marah x-(
D- Monday Blues =_=
E- Kesemua di atas. :) | :( | x-( | =_=


Mood aku :
A + D --> :) | =_=
Alhamdulillah , Terima kasih Allah 


33 comments:

  1. Kalau boleh kakcik nak cuti hari ini. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boleh...

      so kak cik cuti tak? :)

      Delete
  2. isnin selalunyer jd hari yg paling lah tak bestkan... tp kite kene harung gk isnin utk jumpa selasa, rabu, kamis n jumaat... heheheh

    bulan ni nk pose...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup bulan ni kita akan menyambut kedatangan ramadhan..insyaAllah.

      Delete
  3. Mood aku... A..!!!
    sila lihat entry blog shakiddo.. hehehee

    ReplyDelete
  4. mood nak exam esok huuuu bile student part time exam adoii huru hara sy rase heee

    ReplyDelete
  5. Mood gembira:
    sebab
    1) breakfast ada orang belanja nasi lemak
    2) lunch ada orang nak belanja ayam kampung

    :)

    ReplyDelete
  6. Mood kejap ada kejap tak der...:)

    ReplyDelete
  7. Hi fasz..happy monday!!!..

    ari nie mood bercampur2..pening pala..hehe..

    ReplyDelete
  8. Memang suka HARI ISNIN sebab time sabtu ahad tak banyak orang baca/update blog.... hahahahaha

    ReplyDelete
  9. Tegok bunga tu pun dah ceria.. Ok jer...

    ReplyDelete
  10. saya B dengan D.. semua kerja jd membosankan je..padahal mana boleh bosan2..hehehe..mood sgt down hari ni :(

    ReplyDelete
  11. Mood kakak D. Tapi kena buatlah juga biasalah awal bulan agak padat sikit..

    ReplyDelete
  12. D............

    P.s. gambar bunga otu cantik

    ReplyDelete
  13. saya A.

    Sebab Itali kalah..hahahaha

    ReplyDelete
  14. takde mood x sihat huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  15. Monday Blues tu memang selalu, rasa macam tak cukup cuti je..

    ReplyDelete
  16. mood saya sakit perut. dari pagi asyik ke jamban je..hahaha

    ReplyDelete
  17. mood: ok.. sebab masih cuti lagi.. ;)

    ReplyDelete
  18. entah... sama juga macam nurul... sangat malas huhuhu

    ReplyDelete
  19. semoga mood Fasz pd esok hari (isnin) akan jd lebih baik dari isnin yg lalu :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...