Friday, July 6, 2012

Shopping Sakan ke?

Semalam aku ngn officemate aku sempat p terjah ke Masjid India, Kuala Lumpur selepas kerja dengan menaiki LRT. Aku & Lyza dari LRT Kelana Jaya & Tini & Yati dari LRT Bangsar. Walaupun dah hujan di Kelana Jaya, kami tetap teruskan plan. Sebab masing-masing pun dah bersedia nak shopping. hahahahaha~ Jom tengok gambar kami bershopping, borong tudung utk mak , ayah (eh!), adik , kakak & diri sendiri.



Shawl macam-macam corak ada.
Blouse pun ada. Murah !
Shawl Pashmina - RM5.80 jer!!! Nak beli lagi nnti :D

Inner Baju - RM8.80 jer . .  biasa RM10

Baju Pengantin pun ada. . . 

Tudung Obama teramat la murah !!!!

Sempat kami posing dalam kedai ni. Lama gila kami lepak sini , hasil pun banyak tapi tak sampai RM50 pun aku shopping!!!!

Lama gila aku tak shopping shawl dekat Masjid India ni. Baru dapat beli semalam. hehe~
Terima kasih kat Kembar aku yang guide kami kedai-kedai di sana, nanti kita pegi lagi. :)

Harga kat Muaz Tekstile ni memang bebaloi-baloi ~
Sakan ke kami shopping??????
hehe~

36 comments:

  1. sempat lagi faz menyanyi ye???hahaha

    ReplyDelete
  2. shopping sakan..murah2 kan..;D

    ReplyDelete
  3. uih..sakannya depa.. sy tak daya nak ke Masjid Jamek shopping..kesian, mamadian ada ajak banyak kali jgk lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom p dgn saya la mamadiana.... naik lrt je. huhu~

      Delete
  4. Muaz Textiles nie antara kedai yg paling murah harga nye kat Jalan TAR nie
    memang berbaloi shopping kat sini...kalau bulan puasa,penuh sesak kedai dia nie

    ReplyDelete
  5. kalau dah murah memang borong sakanlah...

    huk huk bestnya dik murah tu..

    ReplyDelete
  6. ni bebetul shopping ni he3

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. nak ke? aku belanja satu tudung obama leh la. rm3.80.

      Delete
  8. shopping sakan na..slalu pi Muaz tu cuci2 mata jer.. tgk tdung2. hee~

    ReplyDelete
  9. Saya x sampai rm100...ok lagi la tuu....berbaloi2 pergi Muaz....hahahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy nk p lagi tau. nnti kalau p ajak..kalau sy free sy follow ...

      Delete
  10. hehe tunggu gambr dari kamera baru akak ni.. bila nak tunjuk? hehe

    ReplyDelete
  11. Akak pun selalu beli tudung kat Muaz. Dulu office kat Sunway Tower boleh tiap2 minggu pegi sana...ekekeke...

    ReplyDelete
  12. murah2 nyer..geram tgok tudung tu..faz tak beli kat sis jugak ker?..hehehe
    tak pernah sampai lg kat situ..

    ReplyDelete
  13. aduiii tu yg mls nk g beli kattempat2 murah ni.. rambang mata.. duit terbang melayang dgn byknyer.. hehehe

    ReplyDelete
  14. situ mmg murah....lama giler dah tak terjah....

    ReplyDelete
  15. Nurul selalu g sana.. Memang murah sangat..

    ReplyDelete
  16. haishh tak sabar nak shopping kat jalan TAR gak

    ReplyDelete
  17. Blouse yg 24 dan 18 ringgit tu cantiklah Faz tak beli ke? Kakak kerja pakai baju macam ini match dgn seluar, so kalau pakai jacket rasa selesa..

    Kalau dekat boleh kakak pergi..

    ReplyDelete
  18. Amboi bestnyer bershoping sakan :)

    Memang murah, syok tengok :D

    ReplyDelete
  19. murah²nya... kalau kt pun rambang dibuatnya.. semua nak beli huhuhuhu...

    ReplyDelete
  20. uishhh..
    bkpe muroh2 sgt ni???
    kalo lya g sini..rambang la..kena molek sekdai ni ambik

    ReplyDelete
  21. Seronoknya shopping ngan kwn2,harga murah2 plk tu.

    ReplyDelete
  22. best nye mmg murah2...tp jaohh :)

    ReplyDelete
  23. sy sengaja x nk tgk pic2 tu ...tkt tergoda uuuuu

    ReplyDelete
  24. Untuk gadis dan wanita... kalau kasi sehati suntuk pun tak puas shopping kan... ehehhehe

    ReplyDelete
  25. shopping jgn x shopping..raye da dekat nih..

    ReplyDelete
  26. Wah shoping sakan yea. Nanti dah bulan puasa dpt singgah lagi.. :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...