Wednesday, July 18, 2012

Wordless Wednesday : Apa persamaan blog mereka ek???



Klik untuk besarkan image. . . 

Sapa tahu ni blog sapa??????????


33 comments:

  1. sapa tiru sapa nih????????boleh saman x

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je...minta kt org tu.

      Delete
    2. Ala nak manja2 pun tak boleh... susah la cam nie, if asik nak menyaman je

      Delete
  2. sy kenal blog bro tu je... mungkin tu design yg diambil dr internet...so, sapa2 pon bleh memilikinya kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye sy tahu, saja nak membahankan org yg meniru tu

      Delete
  3. Replies
    1. ini bukan kebetulan... dia mmg tiru.

      Delete
    2. mmg la nurul sokong , sbb nurul tak tahu hakikatnya ...... huhu~

      nurul sokong pon sbb PA bro..hahahaha

      opsss

      Delete
  4. free design... (^___^)
    tapi blog is ada orang tiru kat ruangan komen tu... boleh la kata tiru sebab is ceduk2 dan susun atur secara gabungan dan tambah 1word ni... tiba2.. bila ke kotak komen di sebuah blog ni, sama macam kotak komen yang is buat tu termasuk 1word ni cuma ayat ja diubahsuai.. wawawawa....

    tapi xpela... cume rasa.. alaaa... gtau la dulu... tatau kot ada orang fikiranya sama dengan apa yang ada dalam fikiran is sehingga terhasil perkara yang serupa.. nak jumpe la (^____^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy saja wat entry ni, nak bahan diorg..dua2 ni kawan sy...

      Delete
  5. tak perasan plak blog Bro, back ground blog dia mcm tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tue la pasal... orang lain ramai yang tak perasan, dia je perasan huhuhu

      Delete
    2. sbb bro yg bgtau... tu dah ada bukti... dia mcm invi...

      Delete
  6. Wallnya sama,dua2 kwn afasz rupanya.

    ReplyDelete
  7. mereka mungkin sehati sejiwa seia sekata..
    hehehe

    ReplyDelete
  8. background sama ey..blog tini, yg lagi satu tak pernah masuk lagi...same taste :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorg punya taste yg sama .hik hik

      Delete
  9. background sama eh...x pe kot kalau background sama...taste sama kot?

    ReplyDelete
  10. dia guna yang template free kut. so tak salah hehe

    ReplyDelete
  11. Oo kawan, patutlh, hehe kasi havox yer..

    ReplyDelete
  12. backrgroung dorang sama. tak perasan kot. selalu terjadi macam ni.

    ReplyDelete
  13. saya disini ngan faz memang kembar ke??hehe..baru tau.

    ReplyDelete
  14. hahaha... mana ada faz ni kan.. background broframestone tak sejambu tu la..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. habis background blog bro sekacak sape pulak ek he..23x

      Delete
    2. hahahaha jambu ek yg kat atas tu???

      Delete
  15. Kita bukak blog bro kuar kelabu asap je....hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahahaha ada asap ke liza??

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...