Monday, July 2, 2012

Nasi Goreng Planta

Pagi tadi aku masak Nasi Goreng Planta untuk bersahur. Teman adik aku ganti puasa dia. Sempat plak adik aku snap gambar nasi nye. Aku pon curi la untuk update blog . Nyum nyum 



Lagi beberapa hari je nak masuk bulan Ramadhan. 
Mesti dah mula la terfikir menu untuk berbuka & bersahur nanti. . .
:)

23 comments:

  1. Harapnya Ramadhan tahun ini seperti atau lebih baik dari Ramadhan tahun lalu - sangat kurang ke Pasar Ramadhan. :)

    ReplyDelete
  2. sedapnyeee..cepat kan..dh nak pose dh..

    ReplyDelete
  3. Dalam gambar nie pinggan tu cantik....kalau rasa tu kena mintak sepinggan la kan....hahahaha

    ReplyDelete
  4. sedapnyer tgk nasi goreng ni.. :)

    ReplyDelete
  5. yeah.. saya pulak nak kena carik nasi ni.hahaha.. tiba2 terlapar pulak.hahaha

    ReplyDelete
  6. lame tak makan nasik goreng rumah. huihui

    ReplyDelete
  7. sedapnya... :)

    selamat berbuka puasa ya....dah petang dah ni..huhu... :)

    ReplyDelete
  8. menghitung hari nak puasa dan jugak mula bekerja.. ;)

    ReplyDelete
  9. best ada akak kan sbb akak mesti masak he3

    ReplyDelete
  10. walaupun nampak simple tapi nampak juga sedapnya tu..

    ReplyDelete
  11. ni buat tak sabor ni nk sambut ramadhan..

    ReplyDelete
  12. Menu buln posa emmm... Pastilh menyelerakn... Elok hujung puasa dah kering idea nk mkn apa... Hehe

    ReplyDelete
  13. sedapnye tengok huhu. bila nak masakan ek

    ReplyDelete
  14. Semalam ayah kita wat nasi goreng kampung...mabelesnyaa...
    Tp x pernah makan nasi grg plnta..nmpk sedap laaa......

    ReplyDelete
  15. ini lah jugak yg selalu masak nanti tok sahur hihihihihi.. sempoi...

    ReplyDelete
  16. kalau bulan pose, mula2 je semangat bersahur, lepas tu bangun minum air je :)

    ReplyDelete
  17. my favourite fried rice too :) hohoho

    ReplyDelete
  18. tetiba rasa lapar pulak tengok nasi goreng ni..gulppp~

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...