Wednesday, July 18, 2012

Tea Time @ Tanah Aina Farrah Soraya (Part 3)

Lepas naik lori beramai-ramai, kami terus check in di dormitory  yang memuatkan 7orang. Tengok kat entry SINI. Lepas dah check in kami mandi-manda kat air terjun. Then terus makan petang. Jom tengok menu makan petang kami di sana.

 Cucur Bilis - Sedap gile cucur dia!!!

Kek apa pun tak tahu. Sangat sedap wooo ~

Ni pun sodap. 

Yummy . . .  ada kelapa atas kek tu. sedap jugak !!!

Kek coklat - ni pun sedap wooo

Kek Ubi ke apa ntah nama dia. Yang ni tak sedap. :D

Ni kuih . . 
  
Bihun goreng - Sangat sedap, ada rasa kelainan dalam bihun goreng dia !!!

Air Panas (Coffee/Tea/Misai Kucing)

Ni yang aku amik. Rindu pula dekat Cucur Bilis tu. Sedap sangat !!!

Tengok la apa aku tengah nak makan tu . . . hehe~

Dah nak puasa ni masih nak update pasal makanan . . .
Nanti tunggu menu untuk sarapan , lunch dan makan petang hari lain pulak. 
Sedap wooo makanan kat sini !!!!

Cerita Tanah Aina :



40 comments:

  1. Di sini pun gambar makanan?

    huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye.... byk lg nk update makanan ni.

      Delete
  2. perghhh semua sedap2 belaka kecuali 1 menu jer la nih ek...

    ReplyDelete
  3. terliur akak nengok pg2 nih tau... dhla lum sapan lg... cucur bilis tu kalu kene isinyer mmg sedap... sume menu sedapnye terliur akak tgk... mentang2 lah lum pose yek

    ReplyDelete
  4. 1. oit..hahhahaha...kek ubi tu salah salah salah...bukan..bingka ubi ye...
    2. Ni kuih . . kuih apa? mmg la kuih..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh....panjang komen k.tini....hehhehe....

      Delete
    2. ye cikgu.... maaf diatas kesalahan yang berlaku... dia fail bab2 bagi nama makanan... bagi makan reti la

      Delete
    3. ooo bingka ubi ke...hehehe sy tak tahu la....... hehehheehehehe ala tk ingat la kuih apa nama yg ke 2 tu... failed!!!

      Delete
    4. liza: cam pelik plak kan kak tini bg komen pjg2. hehehehe

      bro: amboiiiiiiiiiiiiiiiiiii kutuk sy ye !!!

      Delete
  5. OMG
    OMG
    OMG

    asyik stroll pics
    makin lama makin laju telan ayaq lioq hahahaha

    ReplyDelete
  6. makan reramai tu berselera habis kannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyum nyum mknn dia mmg sedap wooo

      Delete
  7. adehhh..cucuq tu gambar pun nampak sedap..tanya resepi dia sekali tak? hahah..

    ReplyDelete
  8. sy pon dh pnah ke sana...mknan dia mostly semuaa sedap2 sgt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap hingga rindu la masakan dia >_<

      Delete
  9. dh ready dh nk layan menu2 makan n3 rakan2 blogger d bln posa nnt..sbbnyer nens dh posa 3 hari dh arini..walopon telan air liur gak..tp leh control lagik..ekeke

    balik kang nk buat cucur bilis la..ltk bilis byk2..pehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sarapan td sy makan cucur. eh.. kantoi!

      Delete
  10. OMG....gmbr mkn sblm puasa...=P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye sblm pose. dah pose sy tak update pasal mknn. k

      Delete
  11. bukak2 blog fasz trus gmbr makanan...terpakse nadot makan sbb tak tahan lapar dah wpun dah breakfast...haiishh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh time ni lom puasa ek... ingat dah puasa. hehehe

      pg nadot sarapan tak???hehehe

      Delete
  12. whoaaa....banyak gak makanan untuk tea time yea... tapi faz kan kena kurangkan makan kuih manis.... sebab kan dah sweet dah....hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh sweeet ke fasz ni?? heheheheh

      yup nk kurang kan, nnti gomok la , tk muat bj kawin. :D

      Delete
  13. cake tu unik...
    nmpak cam walnut pon ye..aduishh..seb baek blom pose..hihi

    ReplyDelete
  14. tempat cantik, makanan sedap...hmmmm..dah consider nak bercuti kat sini..:)

    ReplyDelete
  15. ahhhhh sedap nya cheese cake n kuih kasui tu.

    ReplyDelete
  16. kek yg ada kelapa tu memang sedap.pernah makan tp ntah ape la nama kek tu :)

    ReplyDelete
  17. lepas mndi mnda, mkn pula? ui, heaven sungguh... :)

    ReplyDelete
  18. macam2 makanan ada... sedap tu!!!

    ReplyDelete
  19. semua sedap-sedap belaka...macam-macam ada...

    ReplyDelete
  20. aiyooo...salah timing lak tengah malam bukak gambar makanan ni.

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. tak pedas.. sedap byk bhn dia letak...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...