Wednesday, July 4, 2012

Wordless Wednesday : Madu Tiga



51 comments:

  1. Cik ila suka sangat MyVi kuning ni..menyerlah kalau nmpk kat jalan...dr jauh dh nmpk..

    Slm perkenalan.Cik Ila membalas kunjungan,singgah&follow.. ;)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. untuk dia hei... untuk dia hei... :D

      Delete
    2. skrang dah paham, np liza pewiiitt...sbb montot besar kan???

      Delete
    3. Kita peewit sebab kete kaler kuning sume...klako la k.tini tulis jgn pi dok kat mentari court...hhahhahahahha

      Delete
    4. tula...nak gelak je bc.... huhu~ ni isu awang itam dah ada dlm blog ni plak..kang tak pasal2 mazidul masuk sini tanya pendapat :D

      Delete
  3. Replies
    1. eh..montot keta..bukn org ye.jgn salah paham

      Delete
    2. ingatkan montot aku td yg besar. :p

      tersalah paham pulak. :p

      Delete
    3. klu montot ko yg besar..jgn p dok kt Mentari Court la..BAHAYA

      Delete
    4. uik.... isu ni sampai ke blog aku ke???? eh montot aku besar ke? eh 18sx plak.. :D

      Delete
  4. wahh terbaiklah.
    suratan atau kebetulan nih?

    ReplyDelete
  5. boleh plak berderet parking eh.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Salam Afasz, wah! jarang kite leh tgk kereta kembar tiga ni dok skali, hehehe....
    menarik tu! kereta Afasz yg mane satu? tak cam..hehehe...

    ReplyDelete
  7. Uiishh... kembar TIGA la pulak tue....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kelainan di situ..

      kalau mik gambar dr arah depan baru nampak perbezaan mereke bertiga..

      Delete
    2. pendeknye komen saya disini :p

      Delete
  8. ha ha ha...comey2, salam kenalan, i follow your blog

    ReplyDelete
  9. Apa barang amik gambar dari belakang,

    kalau berani, try la amik dari depan pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar dr depan next time la...

      berani je amik ..hahaha

      Delete
  10. wah ada geng yer.. tiga sejoli.. sama tapi tak serupa..

    ReplyDelete
  11. geng sehati sejiwa ni sama je kaler...

    ReplyDelete
  12. kembar tiga.. suka ^_^

    kalau kat jalan mesti org tertoleh2 ni

    ReplyDelete
  13. wahh nie betul2 kebetulan atau ape ;))

    ReplyDelete
  14. amboi..berderet haa.sama color plak tuh..;D

    ReplyDelete
  15. jarang jumpa tu..klu ader pun mesti de acara geng2 kete..

    ReplyDelete
  16. bila faz nak ajak saya jalan2 naik kete faz tu?

    ReplyDelete
  17. makchaq suka myvi kuning.. dapat satu best jugak... tak dak ka blogger nak buat contest hadiah myvi

    ReplyDelete
  18. Wahhh!!! barulah hidup aman macam ni-sehati sejiwa..hehhe :)
    Dah macam 3 beradik ha :D

    ReplyDelete
  19. masa memula myvi keluar
    acu ada terfikir nak tukar keta
    tapi cancel sebab kasih sayang pada en.satria
    terlalu menggunung tinggi nye :)

    ReplyDelete
  20. jalan raya skrg byk didominasi myvi baru..haha~

    ReplyDelete
  21. ini madu baekk punya!!! kembar tiga.. heheheee

    ReplyDelete
  22. owh yang ni ka? hmm x perlu convert sangat rasanya, just re-size je.. huhu insyaAllah kualiti masih ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. resize ek..nnti akak try la. akak tk convert tp akak compress.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...