Monday, October 22, 2012

Dinner @ Tanah Aina Farrah Soraya (Part 9)

Assalamualaikum korang . . .  dah lunch ke? Time lunch je aku nak update pasal makanan , baru la feel nak lunch. Jom layan makanan time dinner @ Tanah Aina Farrah Soraya. Time malam ada BBQ. Lepas BBQ kami terus sambut birthday Boss + Anak Boss + Menantu Boss + En Nik + Liza + Yati . Penuh gila peyut . . . . 

BBQ Ikan Bakar
Kegemaran Kembar ku , dia suka makan kepala. Aku suka makan yang ekor. Sedap wooo. Besar plak tu !!!

Sos BBQ
Teringat la plak makan BBQ ni. Rasa nak pergi lagi. Makan semua sedap. Kalau sapa diet tu , rasanya hentikan la niat nak diet tu. :D

BBQ Kambing 
Pastinya aku tak ambil ni. Aku tak berapa sangat kalau makan daging tak kisah la kambing ke lembu ke. Kalau makan pun aku cubit sikit dari Kembar aku.

Garlic Bread
Kalau cicah Mushroom Soup sedap ni tapi takde pun :)

Calamari
Sotong goreng tepung. Makan sampai gomok k

Kentang goreng
Boleh ambil banyak mana pun. Sampai gemuk pun takpe :D

Pelbagai jenis sos & mayonis

Ni Kembar aku punya. Ada Daging Kambing tu. huhu~ 

 Ni aku nye. Ala-ala western la konon. Tapi nasi tetap amik :D

Tengok gambar makanan di atas, buat aku rindu kan Tanah Aina Farrah Soraya. Kalau la dapat pergi sana lagi. huhu~ Syok gile. Rindu pemandangan, rindu makanan, rindu flying fox (padahal gayat), rindu nak karok ramai-ramai dll. 

Kalau dapat menginap FREE kat honeymoon sweet kat Tanah Aina Farrah Soraya pun syok gak.  Aku tak ber honeymoon lagi ni  . . . huhu~ next entry , aku update kan kat korang honeymoon sweet kat Tanah Aina FS ni. Daaaa . . . . 

Cerita Tanah Aina :




19 comments:

  1. Yeay!!!..dah kuar pasal n3 kat sini...sedap nyer..bbq..
    Tak sabar nak tunggu next n3..

    ReplyDelete
  2. amboi...ko citer pasal makan lagi ye,,,,peyot tgh kosong ni...sedap nampak sotong tuh...

    ReplyDelete
  3. as salam

    sedap2 nye lahai..dah la ujan2 ni tk makan nasik nk gi makan duluu :)

    ReplyDelete
  4. terliur plak time lunch ni tgk kentang tu.. hehehe

    ReplyDelete
  5. hurmmm....kepala ikan tu lagi sedap kalau buat kari tau....

    ReplyDelete
  6. Kambing ?? Alamak sedapnya nampak. Apalah Afasz ni terliur saya dibuatnya.

    ReplyDelete
  7. Akak tengok gambar kat blog ni teringin sangat nak pergi. Mesti pagi2 sojukkk...

    ReplyDelete
  8. bestnyer... lg2 bile di sponsor tuh...

    ReplyDelete
  9. errmmm sedappp...sotong goreng tepung paling saya suker...

    ReplyDelete
  10. hahahha..memang pasangan kembar yang serasi.. sorang minat kepala sorang minat ekor.hehe

    ReplyDelete
  11. sumenya sedap2 belaka..perut tgh lapo ni..:D

    ReplyDelete
  12. ai? gambar makanan je? Gambar maknusia satu pon takde?

    ReplyDelete
  13. terliur..terliur..terliur...sampai kat sotong tu dah meleleh dah air liur..
    haha...
    ;)

    ReplyDelete
  14. Kita semua amik....kambing lembu ayam sotong semuaaa laahhhh..... :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...