Tuesday, March 20, 2012

Celcom and Prada The Perfect Match

Jom layan video terbaik dari rakan blogger yg baru je aku jumpa Sabtu lepas di Pesta Belon Udara Panas, Putrajaya. Baru hari ni dapat tengok , al-maklum la kalau aku duk di Bangi , leh la layan guna Unifi. hehe~ 

Celcom & Prada memang match sangat dengan Kid sangat smart Tag. opssss~


Chaiyok-chaiyok bro Kid !!! 
Memang superKID la ~

10 comments:

  1. xleh bukk le klu kt opis ni..kne pakai beruk bru leh dngr

    ReplyDelete
  2. ada jugak tengok iklan tuh....hehehe...

    ps....rezeki rietta....memang teringin nak cpai folower 3 digit....

    ReplyDelete
  3. saya disini: buka kat umah nnti.huhu hebat !

    nurul: kid super KID

    henrietta jose: o yeahhhhh

    ReplyDelete
  4. bukan kena buat vlog ke? huhu

    ReplyDelete
  5. kak Fasz: dah jumpa.. khas untukmu.. chewahhh.. ;)

    http://www.lyssasecret.com/2011/03/tutorial-reply-to-comment.html

    ReplyDelete
  6. memang terbaik...

    ReplyDelete
  7. anonymoous: ko dah tgk ke?????confuse aku sapa anonymous ni, lain kali tulis nama la, sbb ada lg sorang tu pon suka pakai anonymous ni huhu

    ReplyDelete
  8. kid: mmg SUPERKID kan dia ni >_<

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...