Friday, March 2, 2012

KFC Krushers

KFC Krushers ni dah lama ke baru ek? Haritu ternampak menu ni kat KFC. Ke aku je yg baru tahu? 


Macam sedap je yang Oreo ngn Chipsmore tu. My Favourite !

13 comments:

  1. dah lama da cuma chipsmore tu baru kot. orea tu sedap...patut cuba ;)

    ReplyDelete
  2. area pon boleei..haha hmm macam nak kene try jek...tapi jangan lupa bawak video cam

    ReplyDelete
  3. hurmmm.... dah pernah ada la tahun lepas lagi.... nak belanja i ker...ahakss

    ReplyDelete
  4. ain:oo yeker...seyes kite baru tahu.huhu~ sbb tak explore kfc betul2 kot.

    saya disini: mmg sedap kot.

    jaha:knp kene bwk video cam????????

    hazman:oh dah lama ke? mana sy tahu.hehe~ eh man la belanja sy :p

    ReplyDelete
  5. da lama kak..tapi tak semua kfc ada.

    mcm dekat kfc LCCT, set untuk budak-budak tak de..

    Man lum test lagi ni..

    ReplyDelete
  6. dah lama dah ada.. tapi tak semua kfc ada.

    ReplyDelete
  7. Dah ada lama dah, tp bg kita manis sgt laa...kita pernah rasa oreo ngan bluberry ke stroberi...manisss....

    ReplyDelete
  8. dah lama lah kak faz.. nurul suka yg oreo.. tapi yg chipsmor tu yg baru.. nanti nak try lah.. :-)

    ReplyDelete
  9. tak pernah merasa...sedihnya

    ReplyDelete
  10. man: ye akak baru tahu....huhu~ man kene belanja akak ni!

    kid: ooo yeke...alamanda ada tk?

    liza: oooo manis ek....nyum nyum....

    nurul: smua ckp oreo sedap...ni mcm ala2 mcd la kan ...ada perisa2 bagai....

    arelan: sedih kan....:(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...