Thursday, March 1, 2012

First Cash Out Churp Churp

Semalam , 29 Febuari 2012 aku dah cash out Churp Churp. Cash out pertama aku dari Churp Churp (pertama ok!) Yela aku start blogging pun baru je. huhu~

Walaupun tak seberapa tapi alhamdulillah dengan rezeki yang ada ni.

So, bila dah cash out, jadi la RM0 balik. 

 Bagi sesiapa yang belum mendaftar Churp Churp ni, boleh la KLIK SINI untuk mendaftar.
Cek Nuffnang aku yang pertama pun tak p depositkan lagi. Lupa plak kat mana cek nye. huhu~

15 comments:

  1. faz xreti la nk nk share tu..cmne eh..function die..da ade da akaun..

    ReplyDelete
  2. wah..boleh lah belanja makan petang seminggu berturut2 ni.hahahaha

    ReplyDelete
  3. saya disini: aku simpan lama.then ada member aku kata, seeloknya jgn simpan byk2.hehe cukup rm100 cash out la...huhu~

    diah: try google cara nak share iklan churp-churp...blog fizgraphic byk wat tutorial.fasz nk buat tp tk sempat.

    sila la add FB fasz(nik norfarizam) leh chat pjg2 kat situ

    boni: makan petang? hehe~ leh je cucur bilis nak?

    ReplyDelete
  4. wah bestnye kak fasz..boleh belanje ni..

    nurul pun sama x pandai lah nak share tu semua.. :(

    ReplyDelete
  5. nurul,lepas ni faz nk ajak lepak bangkok... yeayy..hehe

    ReplyDelete
  6. ooo ye ke..xsabr eh nk tgu singgh ni,..lmbt beno la

    ReplyDelete
  7. CUn lah..ley open table ni..hahaha

    ReplyDelete
  8. nurul : nnti akak ajo nak? belanja? hehe~ huhu~ uhuk2

    zuan: lom rezki lagi, nuffnang zuan dah tinggi

    aslam: eh knp ajak nurul je tu? kalau nak kite g tempah flight ke bangkok la.

    saya disini: sabo...aku ni tunggu 1thn lebih

    man: meja umah man tkde ke? meje mesti dah tebuka je kan?

    ReplyDelete
  9. wah.. baper hengget cek nuffnang tu?? i pun tak pernah cash out kan lagi.. huhu..

    ReplyDelete
  10. tahniah ye... sy pun baru jugak 1st tme cash out churp2 ni ;)

    ReplyDelete
  11. kid: hebat kan? :p

    ummi hanie: tq n tahiah tuk awak gak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...