Saturday, March 17, 2012

Pesta Belon Udara Panas @ Putrajaya

Tadi secara tidak dirancang aku pegi ke 4th Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2012. Redah je la sorang-sorang. Tup tup kat sana jumpa beberapa blogger - BroframestoneKid , Beliamuda.

Ramai sangat orang. Nak mik gambar nampak kepala orang je. huhu~ Sesak + jem gila time nak balik. Bak kata Si Kid : " Jem nenas sedap"  . . . 


Balik lepak tengok bola Kelantan VS Perak kejap dengan berbaju merah tapi aku suka kuning. haha~  tp akhirnye . . .  huhu~ Sabar ye orang-orang Perak ,  Kid , HazmanBroframestone . Gambar satu tu jela dulu, penat la nak belek gambar yg best-best utk di tempek. 


p/s : Esok last Pesta Belon Udara Panas di Putrajaya.
 Sapa yang nak tengok belon udara panas boleh la pegi. 



12 comments:

  1. Nasib baik sempat tengok belon tu up. Sempat la snap dua tiga keping gambar.

    ReplyDelete
  2. yezza.kelate mene!!!gomo kelate gomo!!!hahaha..ala,cam nak gi je tengok belon tu tapi letih jauh berjalan sampai ke kelantan tak hilang lagi ni.hmmm

    ReplyDelete
  3. jumaat aritu pergi..tapi cuaca tak sesuai untuk terbang..hampanya..

    ReplyDelete
  4. kid : esk la tgk gambo2 tu. ngntuk sudah

    beliamuda:tula. kalau tk dah nak balik td ...org dah la ramai nak gile

    bro: nk p beli la yg upin ke ipin ke

    zuan: hehe~ biasa aje...tk naik pon, lg best dpt naik pesawat aritu. hahaha...

    arelan: akak sokong kid, eh sokong perak la....

    man: yeke....member akak p , ada je belon naik. diorg g pagi.cntik2 gambar diiorg.

    ReplyDelete
  5. Ado jual x belon tu???Kalo boley nk keja naik tu :P

    ReplyDelete
  6. salam... saya ada tag kamu untuk segmen terbaru ni... harap dapat join yer... http://rashoasis.blogspot.in/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...