Thursday, March 15, 2012

Rangka Manusia Gergasi

Glup ~

Gambar-gambar di ambil dr email yang member aku sent. Hanya gambar & tajuk post je dia sent. Info tiada. So, aku pon google la . En google telah jumpakan aku dengan gambar yang sama aku dapat dr email member aku ni. Cuba klik sini untuk info tentang manusia gergasi ni.  


Sejauh mana kebenaran manusia gergasi ini ? Dari hasil google aku lagi,  memang ada yang cerita kan tentang mayat manusia gergasi ni. Antaranya di Misteri.biz , cerita pasal mayat yang dijumpai di Endonesia. Agak gergasi la jugak.

Wallahualam.

6 comments:

  1. rase mcm btol la faz sbbnye org dulu2 zaman nabi kan besar2...kite xtau kan..berapa ramai manusia zaman tu..

    ReplyDelete
  2. rase mmg betul..sebab kalau mengikut didalam al-quran aa mengatakan mengenai ciri2 Nabi
    adam..ketinggiannya berapa..dan kalau kita lihat sejarah di dalam jejak rasul..cuba lihat kesan tapak kaki nabi Adam..mmg besar..

    ReplyDelete
  3. manusia dulu memang besar, kan.

    ReplyDelete
  4. Betul2, sedangkan org kata ketinggian Nabi Muhammad pon mcm pokok kelapa, lagila manusia2 sebelum Baginda...msti lagi besar.....

    ReplyDelete
  5. ada benar juga gambar2 ni..zaman nabi Adam..mmg manusia bersaiz besar

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...