Tuesday, March 13, 2012

My Pinky Moments
















Dah lama dah start contest ni, baru berkesempatan nak buat entry ok.
My Pinky Moments  pictures . . . . jom tengok betapa pink nye sy & mereka
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Gambar masa My Sister's Engagement . . . semua pink okeh! Cadar, bilik n dayang-dayang pon pink.


GIGI je tak pink !!!! Yang tutup  GIGI  tu la yg paling ucukkkkk !!!

Ni gambar bersama family  . . . .
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Ok, bagi kawan-kawan yang nk join leh la klik pada banner atas tu. 

Hadiah dia agak menarik la:

Tempat Pertama : RM100 + Duit Kertas RM20 baharu
Tempat Kedua : RM50 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Tempat Ketiga : RM30 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Hadiah Saguhati x 5 = RM10 Cash/Top up

Like terbanyak = RM30 cash/top up
Cabutan bertuah peserta 1-30, 3 pemenang = RM10cash/top up
Peserta lelaki pertama join contest = RM10cash/top up
Mungkin bertambah jika penaja bertambah, currently RM80 akan di addkan later)


Tarikh Tutup :
31 Mac 2012


10 comments:

  1. thanks join..hadiahtu dah bertambah actually...

    ReplyDelete
  2. nak join tapi lum ada baju pink huwaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. perghhh...memang pink habis la.gudluck ye kak faz.heheheh..nak join tapi tak pernah ada baju pink

    ReplyDelete
  4. Tahniah, anda Finalist My Pinky Moments Contest http://www.eyriqazz.com/2012/04/finalist-my-pinky-moments-contest.html

    ReplyDelete
  5. tahniah,anda salah seorang pemenang http://www.eyriqazz.com/2012/05/pemenang-hadiah-sampingan-my-pinky.html

    ReplyDelete
  6. tahniah...anda salah seorang pemenang

    http://www.eyriqazz.com/2012/05/pemenang-my-pinky-moments-contest.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...