Saturday, March 3, 2012

Sukacuka bikin aku terliur !!!

Malam semalam aku makan KFC dekat Sungai Besi. Hajat dihati nak try KFC Krusher ni. Sekali kat KFC tu tak ada la plak. Hampa sekejap, rasa nak g KFC lain, tapi apa kan daya , dah order dah. So makan jela apa yg ada. Takde rezki nak merasa.
Balik umah , online kul 1pg, tgk blog budak sukacuka ni, dia p post pasal KFC Krusher ni. Siap mention nama blog aku lagi. Nak kasi aku terliur la tu .Aduyai. Tapi tadi adik aku dah belanja UK ice blendz @ Islamic Town, Jalan Reko Kajang. Perisa cuppocino. sedap gak ! hehe~

Tq Ya ucukkkk

Gambar ice blended nye tak amik pun sbb minum dengan laju nya. ngeh ngeh. 

To sukacuka
Nanti kene belanja Afasz gak !


11 comments:

  1. alar akak dapat yang lain plak..

    tak aci.. XD

    ReplyDelete
  2. zuan:tula ada kfc yg takde kfc krusher ni...kat kelana jaya aritu ada.tkpe, nnti try kat kfc bangi plak....hehe~

    man: eh apsal man asyik nak makan apa yg akak nak ni...hehehehe~ ice blended tu hanya da kat bangi je...hehe~

    ReplyDelete
  3. dear kak faz,

    blog FC ada wat contest hope sudi2 la sertai okey, and ajak2 blogger sekali..

    muah!!!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. whooaa... TERUJA BETUL yea pasal KRUSHER nie kan...keh3x

    ReplyDelete
  6. hazman: mesti la....sebb tk pernah cube...man belanja ek nnti...tq siap2

    ReplyDelete
  7. Kka faz nnati belanje nurul krusher ni yer.. hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...