Sunday, March 18, 2012

Lagu Pencinta Terbaik - Sofaz ( OST Cinta Kura-Kura)

Dah lama dah nak download lagu ni.Asyik lupa jer. Rupanya lagu ni OST Cinta Kura-Kura. Padanla aku tak tahu , sebab aku tak tengok pun cerita tu. huhu~ Jom la layan lagu ni. Kan best ada orang nyanyikan lagu ni. >_< Lirik dia mcm best je .



Nak download lagu Pencinta Terbaik , KLIK SINI


Lirik Lagu Pencinta Terbaik - Sofaz

Berikan ku peluang terakhir sekali lagi
Untuk membukti kasih sejujurnya di hati
Maafkan seandainya cintaku tidak sempurna

Kaulah insan pertama berpacaran denganku
Dan bersama ku mahu masa depan yang kukuh
Maafkan seandainya ku masih amatur cinta

Luangkan diri ini lebih masa
Melengkapkan kekurangan yang ku ada
Temankan di kala ku memerlukan bimbingan
Sehingga diriku menjadi pencinta terbaik

Bukan dengan sengaja tidak cukup prihatin
Ku harap kau bersabar dan rasa lebih yakin
Maafkan seandainya ku masih amatur cinta

Luangkan diri ini lebih masa
Melengkapkan kekurangan yang ku ada
Temankan di kala ku memerlukan bimbingan
Sehingga diriku menjadi pencinta terbaik

Maafkan seandainya ku masih amatur cinta

Luangkan diri ini lebih masa
Melengkapkan kekurangan yang ku ada
Temankan di kala ku memerlukan bimbingan
Sehingga diriku menjadi pencinta terbaik

4 comments:

  1. xprnh dgr pun..hha..do visit my blog ya..happy blogging

    ReplyDelete
  2. Best gak cinta kura-kura nie....lagu ni pown 1st time dengar kat panggung. mula2 mcm bosan mamat tu nyanyi, few second lepas tue best plak sambil goyang2 kaki

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...