Wednesday, March 28, 2012

Boss Belanja Lagi @ Restoran Sari Ratu, Kelana Jaya

Semalam boss belanja kami makan lagi. Dapat la kami berjumpa & bergossip face to face. Selalu bergossip di Skype Group je. :D

5 dara yg masih belum berkahwin. Yang merah dah kahwin ok !

Liza / aku - wat iklan gigi.
Fatin - posing cun 
Farah / Tini / Yati- maintain cun

credit to Alpi yg snap gambar ni.

Suka gambar ni ..nampak kemanjaan korang.ahakssss :p

Group Tom tom TOMBAM !!!

Ejat yg nampak macam macho tp keayuan dia terserlah gak . . . 

Masing-masing dah sorang satu. Aku juga takde . . . .  Sebenarnya kami bosan gila kot. Tunggu boss datang dekat sejam. Lapar sudah masing-masing.

Yati hanya menumpang dari tepi.

Lee & Ejat sibuk beborak sambil tunggu boss yg tak sampai-sampai lagi.

Aku & kembar bersama makanan. Sesi membulat kan pipi lagi .

Haritu dah review lauk-lauk kat Restoran Sari Ratu kat entry sini, tapi ada lauk baru. Kalau rajin, aku review lagi sekali k.


Yang berkaca mata tu boss kami . . . Yang lg sorang tu , uhuk2, Project Manager kami. 


Ok dah selesai makan  . . penuh meja ngn pinggan lauk-lauk

Ingat tak aku penah post entry tentang "Abg gagah angkat pinggan". Rupanya memang diorang dah dididik cenggini. Hebat la. 


Edisi Boss Belanja :


12 comments:

  1. aisshhhh korang ni asyik makan je le~

    bosss,nti ank buah dh demok dorang dh xleh aktif wat keje...

    heheheheh :D

    ReplyDelete
  2. hurmmmelok la mkn kt sari ratu...tu yg jd RATU MAKAN.....ngeee :D

    ReplyDelete
  3. anonymous:murah rezki boss kami. amin

    diah: mmg syok...sedap makanan hehe

    anonymous: RATU makan RATU tembam.......

    ReplyDelete
  4. boni: kemanjaan la...tp keayuan pon boleh...

    ReplyDelete
  5. Saya yg paling gemok...ahh, bencikllaahhh...

    ReplyDelete
  6. Wah untungnyeeee.... jeles..

    kitaorang kalau boss belanje mesti kena delivery.. x boleh g mkn kat luar.. Al maklumlah customer svc..

    ReplyDelete
  7. bestnye makan pree..boss ade nak pakai staff lagi x?..haahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...