Wednesday, August 29, 2012

The Pool Kuala Lumpur

Satu lokasi yang menampilkan suasana di tepi kolam (open air) yang memberi kelainan kepada mereka yang suka dengan kehidupan malam di Kuala Lumpur. Hasil rekaan oleh pemilik yang sama dengan restoran dan bar terkenal, The Hill di Damasara Heights. Jom kita tengok suasana di sekitar The Pool . . .



Kyoto Lab - Dining

Kyoto Lab - Lounge

The Pool berkonsepkan kontemporari dan perkhidmatan VIP ultra. Para pengunjung di beri layanan VIP sambil menikmati makanan dengan suasana nyaman dan tenang. Bukan senang kita nak dapat layanan VIP. Memang superb la The Pool ni!

The Pool - Deck


Tempat nya agak terbuka dan sangat sesuai untuk mereka yang inginkan kelainan. Dapat la merasa suasana angin malam yang sangat mendamaikan jiwa. Sesuai sangat la untuk korang yang stress keje. Sangat tenang suasana kat sini ~ 



 
The Pool - Inside Seating

The Pool - Runway

Suasana tepi kolam akan bertambah nyaman bila dinikmati dengan minuman buah-buahan yang menyamankan dan menyejukkan tekak. Slurppp . . . 







Bagi yang nak menyambut ulang tahun perkahwinan or lain-lain , rasanya The Pool ni satu tempat yang lain dari lain. Jom terjah The Pool :

The Pool 
347, Jalan Ampang, Kuala Lumpur 

Waktu Operasi :
Rabu hingga Sabtu : 5.00pm to 3.00am
Ahad : 4.00pm to 3.00am
RM35 for men, FREE for ladies (Applicable all nights)


19 comments:

  1. Replies
    1. sweet kan.. kalau la si dia kasi air camtu .. fuhh romantik nye >_<

      Delete
  2. cantiknya tempat ni...

    tembikai tu betul2 menggoda tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon tergoda.... kalau la si dia yg order air camni.. >_<

      stakat ni si dia kasi air asam jawa je. :D lain dr lain gak.haha

      Delete
  3. amboi aih...ekslusif noh...hehe..geram tengok tembikai tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua terpikat n terliur tgk tembikai........ yg air buah mcm2 tu pon menarik kan

      Delete
  4. free tuk ladies..terbaikk lah..naseb baik jauh..hehe
    air die sume menggoda, kreatif!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kreatif kan... mesti ramai couple or husb wife yg dtg sini...

      Delete
  5. cam best je tempat ni ! free for ladies lagi... leh cuba usha2 ler

    ReplyDelete
    Replies
    1. p usha... bawak la yg tersayang. so sweet :D

      Delete
  6. Wowww!!
    review dari Faz menarik..

    Tak tahan tengok air tembikai tu, nampak sedap sangat ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnax MJ....

      jom MJ....kite g, date :D

      Delete
  7. Wahhhh..serious cantik tmpt nie..nk ajak mok mok laaaa..hehe..

    ReplyDelete
  8. cantik mmg cantik..kalo ku bwk dua puteriku hancus la tempat nih,,,.

    ReplyDelete
  9. wah2.... ni kalu p tak nak balik ni... hehehe

    ReplyDelete
  10. baru tahu The Pool ni wujud...hee..mcm best je kalau dpt g sana..:D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...