Wednesday, August 15, 2012

Juadah Bebuka 25 Ramadhan 1433H

Harini agak busy sikit. Lambat update juadah bebuka aku semalam. Jom tengok gambar jela. . . 

Kari Telur
Kembar aku yang masak. Sedap ! Aku peminat setia kari. :D

Sambal Telur
Kak Fazza yang masak. Terpaksa masak lauk ni , sebab Liza Suhaimi tak makan lauk ni. opsss salahkan Liza Suhaimi.

Bendi & Kobis Goreng

Pekasam Tasek Raban

Kobis saja

Tempoyak


Cucur Kentang + Ikan Bilis


Bebuka bersama housemate semua jadi berselera sangat.


Chicken Foldover Mcdonald 
Beli sebab ada promotion Buy 1 Free 1. Makan lepas kami bershopping di Mydin semalam. :D


Untuk entry "Sapa nak duit raya" haritu, takde sapa yang teka dengan tepat. Jumlah nya RM510. Tapi aku pilih sorang yang teka dengan sipi-sipi tepat & yang terpantas. Anyway ramai yang teka jumlah yg sama. So oleh kerana aku dah tulis kat situ, sapa yg paling pantas teka , so duit raya tu menjadi milik :


Sila email kan kat sy (nik.norfarizam@gmail.com) , no acc (kalau leh CIMB ek),kalau nak topup pon boleh. :)


19 comments:

  1. sedapnye...nak kari lagi...

    nak emailkan no akaun jgak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. next time de rezki , aku wat lg. tp tkleh la benda yg ko tahu :D

      duk sebilik kene sorok2

      Delete
  2. wah sedapnya sambal telur tue... terliur i...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. :D sedap masakan housemate sy :D

      Delete
  3. kt umah tu berapa org duk? mcm2 betul lauk... tp mmg seronok bile ramai gini, msk simple pun rasa sedap sgt

    ReplyDelete
  4. Teringat zaman bujang...berpestaan berbuka bersama teman2...meriah...

    ReplyDelete
  5. bestnya korang..bagus betul masing2 rajin memasak macam ni..baru sama2 boleh jimat..cepat la masing2 boleh kawin sebab boleh simpan banyak duit kalau pandai berjimat camni..hehe..

    ReplyDelete
  6. amboi terliur tgl lauk pauk ni... siap ade tempoyak..

    ReplyDelete
  7. Even nmpk simple, tp mmg sedap....nyum3!

    ReplyDelete
  8. Sedapnya tempoyak dgn kari telur tu..

    ReplyDelete
  9. alamak sampai time2 ptg ni agak menggugat keimanan :)

    ReplyDelete
  10. gambar dah menarik nie... tapi apa je yang faz masak nie....huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy masak cucur kentang + ikan bilis tu je. :D

      Delete
  11. Ohhh, RM510 ke...jauh betul jwp kita tersasar...hahhaa....

    ReplyDelete
  12. Dahh lama tak makan kari telur, bila tengok nampak sedap ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...