Tuesday, August 28, 2012

Aktiviti Malam Raya di Jerteh

Alhamdulillah . . .  tahun ni dapat juga aku bersama family aku beraya bersama nenek aku di Jerteh. Sempat main bunga api. ngeh ngeh ~ Tahun lepas pun main bunga api , leh tengok entry kat SINI.


Budak baru belajar menulis.  . . 
I kecik sangat, LOVE tu dah cantik dah, U besar benorrrrr. . . 

Yang ni OK dah .


Itula aktiviti kami di malam nak raya. Seronok gak main bunga api ni sampai ada yang terluka di kaki. hahahahahahahahaha !!!!!

Belum main MERCUN lagi !!!



29 comments:

  1. meriahnya....tgk ank2 buah je main mercun..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy dah besar pon main ..tp main bunga api je.mercun tk pernah main seumur hidp..

      Delete
  2. balik kg en hubby hari tu pown lalu jerteh !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kg hubby kat ne???? jerteh sempadan kelantan :D

      Delete
  3. cantinya..camana buat tulis tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna setting firework dlm kamera.. :D

      Delete
  4. eh..ni kan hari raya tulis la SELAMAT HARI RAYA..
    napa tulis i luv u?...i luv u tu tulis hari kwin nnti

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya, panjang sgt... nk 3 huruf je. :D

      Delete
  5. main mercun sekali..? wah..beraninya awak....sy tak berani...dok jauh2 je.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy tak pernah main . gurau je tu.. tk pernah tahu bentuk mercun pon

      Delete
  6. Replies
    1. sy tak pernah tahu bentuk mercun.. huhu~ saja je tulis.. kasi gempakkkk

      Delete
  7. Replies
    1. tu yg paling senang. tulis pepanjang tak jadi , masih belajar photography

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. macam mana face buat tulisan i love u tu ye??

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna seting firework dlm kamera.. try la

      Delete
  10. Replies
    1. hehe.. masih belajar.... kalau tulis 3 huruf skali leh. kalau tulis panjang tk jd. napa ek>

      Delete
  11. Replies
    1. hehe best skali setahun main.. rasa suasana raya

      Delete
  12. sempoi laaa... nei amik guna OLYMPUS PEN yekkk...? gempak laa... kasi la buat review pasal kamera tue...kelebihan dan function menarik yang ada....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kalau sempat sy update... insyaAllah leh. tp sy masih belaja lg kamera tu. ada yg tak jd .. rasa nk p tanya org

      Delete
  13. LAWANYA GMBR DARI KAMERA...NI KAMERA K.FAZ KE NI...??
    PEEWWWIITTT....I LOVE U TOO.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a ni gambar dr kamera baru tu.....

      masa kat tanah aina kan ada guna seting ni. :D
      eh nk update lg pasal tanah aina.. dah tk update. byk lg nak cite.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...