Friday, August 10, 2012

Juadah Bebuka 20 Ramadhan 1433H

Semalam aku berbuka di luar. Lepas waktu kerja aku terus pecut ke LRT Kelana Jaya ke LRT Masjid Jamek. Shopping raya sikit je. Sampai dekat Jalan Tini Tar kul5 lebih . pastu jalan-jalan cuci mata, then dalam kul 6.45ptg dah gerak ke KFC yang jauh sikit dari SOGO tu. Sekali,  penuh dah seat. So aku & rakan-rakan pun gerak ke KFC lagi satu yang lebih kecik tp akhirnya penuh juga. Then ada la satu gorup ni, 4 orang, guna 2 meja. So diorang kasi satu meja kat kami. Alhamdulillah, dapat gak tempat & berbuka di KFC.
Amik Snack Plate . . 



Ni muka pucat, termenung menunggu waktu berbuka puasa. Straw air Twister Blackcurrant dah hala ke mulut dah, hehe~


Ada discount la kalau makan kat KFC, 
jom terjah SINI  untuk dapat kan kupon !
Tapi ada plak orang kata kupon tu PALSU, betul ke niiiiiiii ????


39 comments:

  1. ayam kfc tu memang besar... ehehehe tapi rasa kureng sikit kalau dibandingkan yang lama tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy suka ayam yg baru ni, sedap !!!

      Delete
  2. baucer yang TM Reward tu palsu... dah try semalam, pekerja tu cakap tu semua palsu.. malu rasanya beratur panjang panjang, tapi dia ckap palsu... adoiyaiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Palsu ke...?? laa...baru print utk kawan2 semua ni.... :(

      Delete
    2. la yeke... isk... ... lyza qiut dah print dah

      Delete
  3. best tak ayam tu..tak penah try lagi..stuck dengan ayam mcd skang ni T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy suka ayam yg perisa crunchy ni. :D

      Delete
  4. Apsal muka sampai cmtu sekali tuu...letih beno tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tini tu snap.. tunggu lama sangat, time tu dahaga gile..

      air tak cukup :D

      Delete
  5. Salam afasz..sedih pulak k.lyn nengok muka org tu berpuasa ye..hehehhe

    ReplyDelete
  6. alamak..bestnye KFC..wat terliur je..huhu

    ReplyDelete
  7. woww..bebruka kat kfc..lya..gane2 pon mesti nk nasi gak

    ReplyDelete
  8. rasa mcm hari ini nk buka kat kfc lah..haha

    ReplyDelete
  9. dh lamanye xmakan kepci..hehe..

    ReplyDelete
  10. sdp ek aym br ni....sye xprnh cbe pn...slalu mkn original je...

    ReplyDelete
  11. awatnye muka tu sedih beno..isk3..kesian pulak tngk..dh la dapat shawl 1 je..tak berbaloi..mgu dpn kita p lgi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. shawl 1 sbb nak berjimat. ada berkenan ngn shawl yg cntik tp rm18 !!! nk yg murah mcm kat muaz :D

      Delete
  12. xsuka ayam nih.. pedas. membuatkan aku ngan aiman cam keracunan.. hahahah

    ReplyDelete
  13. wah iftar dgn kfc..sejak pose dah x penah makan fast food..huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon tak makan tp sbb dah keluar bershopping , ni jela yg senang.

      Delete
  14. semalam plan nak iftar kat kfc jugak tp tak kesampaian. still ada lagi ye ayam tu... suka dgn ayam flavour tu

    ReplyDelete
  15. Sedap kan KFC yang ni..... I LIKEEE... he..he..

    ReplyDelete
  16. wah sedapnyer kak Fasz.... Kak fasz yg ni betull.. sebab kitaorang biasa guna voucher ni, kitaorang siap call kfc centre lagi nak confirmation..

    ReplyDelete
  17. bulan puasa tak jejak lagi kfc..malas nak keluar

    ReplyDelete
  18. pucat muka kak.. jaga kesihatan tau..

    ReplyDelete
  19. Jgn tenung lama2 makanan tu..hehe

    ReplyDelete
  20. tahun ni x merasa lagi bukak pose kat kfc..tahun2 sudah pasti ada

    ReplyDelete
  21. sedapnya..lama xmakan pdhal lau bkn time pose smgu 2 x makan kfc..

    ReplyDelete
  22. tu diaaa... puasa sampai muka pucat.. hehehe

    ReplyDelete
  23. hee..tahun ni tak merasa lagi berbuka kat luar...

    > kenapa sampai pucat muka tu..hee~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...