Tuesday, August 7, 2012

Gathering & Iftar KUIS 2012

Sabtu lepas, aku bebuka di Kafe D'Manggis, Kuang, Sungai Buloh Selangor. Gathering + Iftar bersama kawan-kawan kolej aku time aku study diploma di KUIS. Aku gerak dari Bandar Baru Bangi ke Sungai Buloh jam 4.30ptg. Berjaya sampai di Sungai Buloh tapi boleh pula sesat kat area sana. Dua tiga kali gak lalu jalan yang sama. huhu~ Hampir give up dan rasa nak balik je. Tapi akhirnya . . .  jumpa gak jalan :)


Alhamdulillah , ada rezeki untuk aku untuk berbuka bersama rakan-rakan. Jom layan gambar kami reramai di Kafe D'Manggis, Sg Buloh, Selangor

  
Aku tengah makan . . . 

Ramai datang dengan isteri + anak-anak . . . 

Apa yang diorang tengok ntah . . . . 

Semua gegirl . . . 

Semua Boboy
Eh Auni tu gegirl la . . .  auwwww ~

Tak sedia lagi. Ada Boboy sorang tu tengah wat persembahan tengah-tengah. hehe~

Reramai lagi, masa ni Muzaffar + isteri & Izhar + isteri, takde lagi, Sibuk snap gambar kot. 

OK dah cukup dah semua. huhu~ Tapi tak full plak gambar belakang tu. huhu~ 
Gambar En Tunang aku yang amik . . huhu~

Kali ni macam tak ramai yang join. Tapi tetap meriah sebab ramai yang dulu datang sorang datang berdua, yang datang berdua datang bertiga, yang datang bertiga datang berempat . . . makin besar family DIT KUIS.
Geng-geng aku - Ika, Ajan & Kak Wahid (Madammondoq) tak datang la plak. Lama sungguh tak jumpa ni. . . Harap dapat jumpa di kenduri aku nanti ye. 

*To Ajan & Kak Wahid -->Take care , memasing dah berbadan dua, nak masuk 2 orang dah korang, aku baru nak kahwin ni :D

Masih menunggu gambar dari Eyja.

40 comments:

  1. Meriah! sempat bersapaan dengan semua ahli tak? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye sempat ..sbb sy bg kad kawin :D

      Delete
  2. Replies
    1. seronok dpt jumpa sekali sekala ngn kawan-kawan :D

      Delete
  3. seronoknya berbuka cemni.. dni baru sekali.. join berbuka kat sekolah asben hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok kan ...bebuka beramai-ramai :D

      Delete
  4. Tahun depan Faz pulak bertiga kot...

    ReplyDelete
  5. waaahhh... seronoknya berkumpul ramai2.. sama macam kid sabtu lepas kat UKM

    ReplyDelete
  6. bestnya berbuka puasa ramai2 camni..

    ReplyDelete
  7. seronoknyer... akak nnti ada gk nk bt reunion time raya, hrp2 sume berjln lancar, bkn pe kwn2 sume duk johor yg duk kl berapa ketul je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. time raya ada gathering + majlis jamuan raya blogger .jom join. :D

      Delete
  8. Replies
    1. oooo kat senarai dak laki tu..td ingtkan lelaki semua tu dak2 kelas faz je..upenye campur semua

      Delete
    2. dia mula2 tak mau masuk langsung , lepas tu baru berlari masuk. aku pun tak perasan bila dia lari masuk dlm gambar. hehe

      Delete
  9. best kan bila dapat berkumpul dengan kawan2 lama??
    meriah je

    ReplyDelete
  10. seronoknya dapat berbuka puasa ramai2 cam gini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah , seronok sangat :D

      Delete
  11. seronok bukak pose ramai2..meriahnye team korang

    ReplyDelete
  12. wah bestnyer berbuka ramai2 mcm ni..meriah jer nampak :)

    ReplyDelete
  13. Salam.

    Kunjungan Balas dr Epilog Syurga Cintaku. Salam Perkenalan.

    D Manggis tu dekat umah akak..heheh

    ReplyDelete
  14. Assalam,

    Bestkan berkampung berkumpul ramai2 gini.

    With love from mamawana @ azwakamar

    http://wanabaik.blogspot.com/p/photography-service.html

    ReplyDelete
  15. perghh best dapat jumpa balik mbr2 lama... zuan weekend ni ada gathering gak ngan ex poli.. tapi 50-50 lagi nak g sbb kat wangsa walk.. leceh tul nak ke sana

    ReplyDelete
  16. Meriahnya.. best kan Iftar macam ni..

    ReplyDelete
  17. Best dapat jumpa kawan2 lama kan...

    ReplyDelete
  18. Makk aii, ramainya...anak2 pon dh bsr...bestnyaa....next year k.faz insya Allah dah bertiga lak....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene mintk kt beginilah kehidupan la

      Delete
    2. amin... insyaAllah kalau ada rezeki...

      Delete
  19. seronoknyee makan ramai2 nie ...
    meriah .. dpt jumpa kawan2 kan ;)

    ReplyDelete
  20. seronoknye...k.zu tak tau pon..tp tak pe..semoga ukhwah terus kukuh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...