Monday, August 20, 2012

Gambar Hari Raya Pertama

Alhamdulillah dah masuk 2 Syawal harini.Aku masih dalam mood raya di kampung. Tahun ni beraya di Kampung Nyiur Tujuh, Jerteh Terengganu.  Esok dah nak balik Bangi, so pulun raya sini sana la untuk hari semalam, hari ni dan esok juga :)


Hijau tema tahun ni. Tema LAST MINIT. Ikut kan warna lain tapi tetiba kene tukar oleh sebab-sebab tertentu :)

* Mood raya di kampung lagi. Balik kang baru la risau pasak majlis bahagia :D

21 comments:

  1. selamat hari raya awak...maaf zahir dan batin sepanjang berblog...

    ReplyDelete
  2. smoge selamat perjalanan balik ke bangi..n selamat merisaukan hari bahagia... hehehe
    slamat hari raye fasz.. ;)

    ReplyDelete
  3. Salam Aidilfitri yea... DUIT RAYA abang dah bank in tau... hehehehe

    ReplyDelete
  4. Sama ler tema kita...
    Hapi hari raya

    ReplyDelete
  5. waaaahhhh... kaler ijo yea? selamat hari rayaaa

    ReplyDelete
  6. tema hijau masa berpantangkan Kak Ngah. last minit pun still nampak cantik sedondon je semuanya.

    ReplyDelete
  7. Selamat hari Raya Kak Fasz... Maaf zahir & batin..

    ReplyDelete
  8. Wahh ijo..sama le ngan tema akak tahun ini.. :)

    ReplyDelete
  9. selamat hari rayer.. wah satu family...cantik..

    ReplyDelete
  10. Jom join segmen saya:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    Menambah kenalan dan traffic..
    Dan akan direview blog setiap peserta

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya Afaz...maaf zahir batin, di bulan mulia hari bahagia akn menjelang tiba. semoga selamat segalanya...amin. (kad blm terima ..mybe otw)

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Raya Aidilfitri Faz...

    Tahun terakhir beraya sebagai bujang la ye ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...