Thursday, August 2, 2012

Episod Akhir Dejavu di Kinabalu

Korang tengok tak Episod Akhir Dejavu di Kinabalu?
Puas hati tak ngan ending dia?

Source : Google

Akhirnya Bazli & Nadira berkahwin dan Nadira buat transplan kali kedua. 3 tahun kemudian Nadira berjumpa Ammar di KLIA & jantung Nadira mula berdegup. huhu~ Bagi aku macam tak best je ending dia. Apa jadi dengan Tira ? Perlu ke Ammar datang majlis pernikahan Nadira & Bazli? Arghhhhhhh ~ Kesimpulannya aku tak suka Nadira !!!! Mesti ramai yang kesian kan dengan Nadira, tapi aku rasa macam meluat plak walaupun dia sakit. Boleh plak nak kawin dengan Bazli tp duk sebut nama Ammar. isk~ Tapi Bazli memang baik gileeeeeeeeeeee! Untung la kalau dapat suami cam Bazli tu ~ Agak FRUST sebab Nadira tak mati !!!!


Lepas ni start Slot Akasia baru "Kau yang terindah" lakonan Nazim Othman , Neelofa dan Hafil Andrio. Drama arahan Erma Fatima. Start 6 Ogos , Isnin ni. Mesti ramai yang ternanti-nanti drama baru ni, yela dah meluat Nadira eh meluat dengan Dejavu di Kinabalu. hehe~

25 comments:

  1. http://peaceder.blogspot.com/2012/08/peaceder-11-amalan-terbaik-sepanjang.html... follow me back

    ReplyDelete
  2. Skrg dah tak tgk tv. Bukan apa. Bab2 sambungan ayu mmg xsukA. Nanti semua kerja xmenjadi

    ReplyDelete
  3. erm mmg patutlah si mak bazli tu sembur nadira time terlantar kt sepital..puas hati sgt kan..hahahahaah

    ReplyDelete
  4. Aku pun tak suka nadira. Tp.kbykan org sakit mmg ada perangai mcm tu kot. Barulah ada variasi dlm drama kan?

    ReplyDelete
  5. arrrrrrrr...ta patut nadira kawin ngn bazli...sbb nye..dier bukan cintekan bazli pon...bazli pon satu...gi kawen ngn nadira sbb kesian je kot...and kesian kat tira...patutnyee...biar amar yg kawin ngn nadira...sbb diowg duer2 mmg psiko...masalah perasaan yg nyata..wahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan3..sepatutnye bia nadirah mati..bazli kwin ngn tira..amar p cr org lain..nadirah jahatttt

      Delete
  6. nadira tu tak bersyukur ada jantung.. wat rugi jantung jer.. lalalala~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3..keje tukar jantung je..last2 die still ada perasaan jgak kat amar..maksudnye bukan masalah jantung tu..die yg gedik nk kat amar

      Delete
  7. Apa lah ending neh aku x puas ati,penat2 tengok dr 1st rupanya c bazli juga yg kawen n nadirah,apadaaaa,ending yg x memuaskan hati penonton,porahlah,
    puihhh.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3..klu kita yg reka ending tu kan bgus..

      Delete
  8. ending citer korea, summer scent(jalan citer y sm ngn citer ni) gk y best..at least dlm citer tu dua2 laki tu pn hny setia kt pmpuan tu sorg jer tnp bg harapan pape pd org lain.

    ReplyDelete
  9. in reality life kita xmgkin mende bodoh ni jd kan.. mcm bodoh je ikut cite nih..

    ReplyDelete
  10. ramai betul yg xsuka ending ne......

    ReplyDelete
  11. xkisah sape pilihan nadira...
    tp x puas hati sbb bazli srh ammar tgok dorng bernikah...
    huh...
    kesian ammar....

    ReplyDelete
  12. peninh tgk ending semalam huhuhuhuhu ....

    lah lps ni pun cerita erma lagi ke.. hadoilah .. mesti ending tergantung jugak

    ReplyDelete
  13. akak, tengok lah kat tonton.my. ade ending versi 2. nadirah kawen dengan ammar pastu mati. haha.

    ReplyDelete
  14. suker citer ni tp sayangnya x tgk sepenuhnya he he

    ReplyDelete
  15. cite ni buat sy xnk derma organ. buat sia2 je nnti kalau org xnk terima.hoho

    ReplyDelete
  16. sebijik cerita summer scent!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...