Monday, August 13, 2012

Saya Mahu SURPRISE Dari Mak Dara

Oleh kerana aku jarang dapat suprise, so aku nk join segmen dari Mak Dara ni --> 



Agak-agak apa la suprise nye ye :)


Hilang juga ngantuk di office bila update blog. Haha ~ 
Eh sampai 3.30ptg je la suprise ni.  JOM JOIN CEPAT KAT SINI!!! 
Ada lagi beberapa minit. :)


21 comments:

  1. cantiknyer gambar disebalik bunga-bungaan tu... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar di sebalik bunga? siapakah?

      Delete
  2. alamak cam tak sempat dah huhuhu

    ReplyDelete
  3. cantiknye ko afasz...dgn background bunga2 tuh..gud luck yee

    ReplyDelete
  4. apa agaknya suprise tu ye faz...heee~

    ReplyDelete
  5. faz taknak suprisekan saya ke?hehehe

    ReplyDelete
  6. Wahhhh!! semoga gembira dengan surprise tu ye :)


    p/s: Faz nasi ulam tak sama dengan nasi kerabu, nasi ulam ada ulam yang pelbagai jenis:)

    ReplyDelete
  7. surpriseeeee!!!!! hehehehee

    ReplyDelete
  8. Salam cik afasz..boleh sye dapatkan email cik afasz..supaya saye boley contct cik afasz..sbb saye brminat nk beli one of ur pict..gambar rumah tradisional melayu melaka 2..use for compay purpose..

    ReplyDelete
  9. Saye bg email sye..nnti cik afasz contct saye okay..
    farakho.fk@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...