Wednesday, August 29, 2012

Gangnam Raya Style . .

Minggu ni ramai yang dah mula masuk kerja. Aku mula kerja Isnin haritu. Drive ke office sambil dengar radio  & terdengar plak lagu OPPA GANGNAM STYLE ni. Sampai je office search youtube. Apa kebenda la OPPA GANGNAM STYLE ni sampai cecah 60juta hits. perghhhhhh ~



Nak tergelak la gak tengok gaya dia nari. huhu~ Dah time raya ni ramai plak yang buat video edisi Raya Gangnam Style ni. huhu~ Penangan GANGNAM STYLE betul la. Sampai aku pun terlayan sekali. hahahahahahaha!


Best gak buat video raya ni. Cam nampak kemeriahan di hari raya. Selalu kita tengok artis je ada video nyanyi di Hari Raya, ni kita sendiri bersama kaum keluarga plak . .  mesti gelak je tengok video ni kan. :D


Yang last ni paling lawak la. . . . hahahahahaha !!!!
Layannnnzzz

Nantikan video ucapan hari raya dari AFASZ sekeluarga ye :D

10 comments:

  1. tgh 'in' lagu ni..kalau dgr lagu je best sgt2,tp kalau tgk video skali rasa nk pengsan..hahaha :D

    ReplyDelete
  2. acu pun dah jatuh cinta dgn lagu Gangnam style nie

    ReplyDelete
  3. haha..skrg ni mmg semua da demam dgn video Gangnam Style...da dekat 72 juta hits pun skrg ni...HAHA~

    ReplyDelete
  4. tingin tgk gundam joget gangnam style, hikk...

    ReplyDelete
  5. Smua org nnt jalan ala2 horse riding...hahhaa

    ReplyDelete
  6. Bestnyer gangnam raya...incase nak tengok comparison dengan Original Gangnam Video...so funny...cari di http://www.howtolosebodyfat.co/healthy-happy-life/
    Yeeee haaaa cowboy style dance is in town!

    ReplyDelete
  7. Tahniah tahniah!!. Hope raya tahun depan akan lebih hebat dan lebih gila2 lagi ok, sure hits akan sama mcm gangnam style 100 juta! Hiburan mcm ni lah yg patut di terapkan dlm setiap keluarga di Malaysia, baru la meriah dan barulah betul2 umat Islam moden akhir zaman. Semakin lama semakin gila aku suka aku suka aku suka...!!! bak kata orang putih Life is Great dan hidup hanya sekali, so lets go dance and crazy together and ever...!!! yahoo..!!! :))

    ReplyDelete
  8. This year "Suasana Gangnam Raya". Next year "Suasana Jahanam Raya" pun ok gak.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...