Wednesday, August 15, 2012

Keropok Station @ Seremban

Minggu lepas aku sempat singgah satu kedai yang baru juga di buka. Keropok Station nama kedainya. Jom tengok apa yang ada di kedai ni .


Pelbagai jenis kerepek ada di jual disini.

Keropok Dal

Kerepek Ubi Pedas Kering

Opak Syiling Kari

Jagung Pilus
Ni antara yang famous amos kat sini.

Kerepek Malinja

Keropok Sayur

Kerepek Pisang Tanduk

Kerepek Ubi Kari 

Kerepek Ubi Cheese

Kerepek Bawang

Kerepek Ubi Pedas

Kacang Salut
Kacang ni sangat sedap. Nyum nyum !

Lempeyek Mini

Dah nak raya ni, banyak pula stok kuih raya kat sini.

Almond Slice
Tak larat nak snap setiap biskut raya yang ada. Banyak sangat. 

Pelbagai perisa kordial

JUS DELIMA GULSAN/ DATES CONCENTRATES dll

Kerepek dalam kuantiti yang banyak. 

Keropok Ikan Tamban
Keropok kering dari Kuala Pahang


Dadih pun ada.

Untuk korang-korang yang duduk sekitar Seremban boleh la singgah. Keropok Leko pun ada , keropok dari Kuala Pahang kalau tak silap. Haritu aku datang nak beli keropok leko , tapi takde stok lagi. Beli kerepek je :D


Keropok Station
No 16, Jalan Desa Manggis 1/1,
Taman Desa Manggis, 70400 Seremban 
Negeri Sembilan

Jom like Facebook Keropok Station kat SINI


33 comments:

  1. macammacam ada kan..bawa je duit boleh borong sakan utk kudap2 hari raya ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a... ni namanya kuih tunjuk ek???

      Delete
  2. Replies
    1. yezza..... kalau anum g seremban, jemput la singgah

      Delete
  3. wow..banyak nyer pilihan faz, teruja almond slice tu..macam sedah jer bunyi dibuat jadi kerepek ker..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedak la... tgk pon mcm menyelerakan ... utk tetamu di hari raya :D

      Delete
  4. wah...bnyknye...xyah le faz buat kerepek dah raya nnti..biskut pon xyah..bawak plastik je dtg kedai ni,,bestnye

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk...bawak plastik je? kalau ko pon bawak je plastik bubuh tudung ..

      hahaha

      Delete
  5. bestnyer dik... kalu akak comfirm rambang mata nyer... sume nk dibeli nyer, naperlah takde cawangan kl ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow ada permintaan minta buka cawangan ni... nnti sy usulkan kat pemilik kedai a.k.a bakal kakak ipar sy :D

      Delete
  6. aduh..mau rambang mata nak pilih kalo pi sane fasz..

    ReplyDelete
  7. mau rambang mata dibuatnye kalau mcm ni :)

    ReplyDelete
  8. Ah! kenapa baru baca post ni time minggu2 terakhir nk blk ry dh..miza tgh carik kedai yg jual kepek banyak2 jenis and murah2..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru sempat nak update. miza, kedai ni kat seremban. nnti jemput la singgah . :D

      Delete
  9. Makk aiii............lapo tgk laaa.....ni kalau kita dtg singgah, mmg kempis wallet kita...semua nk dibelinyaa....hehhe...

    Nasib kat johor, mmg Syurga kerepek....kilang kepek bersepah...xdela kempunan sgt dh tgk gmbr ni...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak suka kepek gunting pedas. nyumnyum..

      Delete
  10. ommak aihh boleh rambang mata jugak nk memilih ni...

    salam singgah...salam ukhwah...Salam AidilFitri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah sini.

      salam aidilfitiri

      Delete
  11. wahhh menarik ni, terlalu banyak pilihan

    ReplyDelete
  12. Fuyyyooo.. Macam macam ade.. boleh rambang mata g sana..

    ReplyDelete
  13. kak lau yg kuantiti byk 2,,bpe kilo n brape ringgit yerr

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...