Tuesday, August 14, 2012

Shopping @ Jalan Tar !!!

Semalam aku & housemate aku pegi shopping dekat Jalan TAR. Pergi dua kereta & ni first time kot keluar ngn budak rumah reramai. Tapi masih tak cukup ahli. Sorang tak ikut. Gerak lepas isya'. Sempat la kami snap gambar bersama sebagai kenangan. Aku last duduk menyewa umah tu bulan ni. Bulan 9 dah start duduk Bangi ngn family. 

Gambar paling kelakar!!! :D
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!

Ni kat depan kedai MUAZ TEXTILES
Suasana Kamdar dah tutup :)


Tengokla hasil di tangan memasing  . . . 

ni la Kedai MUAZ TEXTILES . . memang sentiasa ramai orang. 

Ni time tengok-tengok barang, orang jaga kedai tu pon sibuk nak bergambar. aduyaiiiii ~

Sebelum balik , kami posing beramai-ramai lagi :D

 Last posing :D


Kami balik kul 12.18pg. Jalan tak jem. 
Hasil aku dari shopping : 4 shawl 

Yuhuuuu harini dah 14 Ogos 2012 !!!
Lagi berapa hari nak raya ni???
Tak buat penilaian lagi sapa yang dapat duit raya RM10 semalam.
Tengah hari ni ke aku update k :)


41 comments:

  1. syok nyer dpt jejak kaki kat jalan TAR nak raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tambah seronook bile keluar ngn kawan-kawan :D

      Delete
  2. anum x de masa nak pg lagi
    wawawaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi jela mana yg sempat anum . p sini time weekend , sesak gile.

      Delete
  3. Bestkan dapat berjimba dengan kawan2 macam tu. Dah lama akak tinggalkan zaman tu... Sekarang kalau pergi pun dengan hubby je tapi nasib baik dia jenis yang rajin melayan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. untungla hubby akak jenis melayan. huhu

      ni la masa masa sy nak bersama member2 .. pas ni dah kawin :D

      Delete
  4. huiyooooo... shopping sampai tgh malam.. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau p mlm kureng sikit sesak. berbanding p weekend siang. sesak n penat .

      Delete
  5. best! kena jenjalan malam skit kan kat situ...baru ok...kalau tak haru gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3... :D

      malam leh minum n makan2

      Delete
  6. gambar last tu nampak sangat kepenatannya~~keh keh~

    ReplyDelete
  7. wah best jenjalan shopping.Salam Aidilfitri.Maaf Zahir & Batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidifitri :D

      maaf zahir n batin juga :D

      Delete
  8. Wajah-wajah ceria anak dara. Tak lama lagi kena tinggalkan status tu dah...

    ReplyDelete
  9. amboi shopping sakan no.. bestkan shopping ramai2 ni... boleh bertukar pandangan.. ada je yg nak tlg komenkan :)

    ReplyDelete
  10. best nye koo soping kat sane..jeles ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe... akak shopping kat tpt akak ye. lg murah agaknya

      Delete
  11. Siap akhirnya baju ray ayekk..
    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  12. Hahhaa...nsb baik smlm dapat 4 shawl....hilang penat ye dak...kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul , hilang penat + abis duit dah :P

      Delete
  13. dulu mase kat kl rajin g jalan ramai2 camni..best nye team korunk fasz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. housemate ... :) seronok sgt.. sedih plak nk tinggalkan umah sewa >_<

      Delete
  14. pernah pergi shopping sekali kat jalan TAR b4 raya, ramai orang, jadik takut sebab berhimpit2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg himpit2 pon smlm. tp masih ter kawal. kalau weekend lebih sesak tau

      Delete
  15. Bestnyer.. Rasanya tahun ni x sempat kot pergi Jalan Tar..

    ReplyDelete
  16. BESTNYER GERLS OUTING RAMAI2 CAMTU..KENANGAN MANIS!

    ReplyDelete
  17. eh, kol berapa tutupnya jalan tar ni..?

    ReplyDelete
  18. Hurmm.... nasib baik ade gak hasil yang bawa pulang... ronda sakan nampaknya....

    ReplyDelete
  19. Meriah bila kumpul ramai2 camni, teringat zaman study dulu p mana2 dengan kawan2 rumah :) Rinduuuu :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...