Tuesday, October 30, 2012

Happy Birthday Dija !!!

Assalamualaikum & selamat petang (dah macam baca berita lak) . Nak update sikit je. Harini 30 Oktober , birthday my niece, DIJA!!! Bessday kita sebelah-sebelah la Dija, sebab tu leh ingat :D 
Tak berkesempatan pun nak wish. Dija mana ada Facebook, mana ada henpon. hehe~

Ni bukan gambar terbaru. Ni gambar bertarikh 16 September 2012. Lepas kenduri aku belah En Suami. Sambut birthday one of my niece yang genap 7 tahun. 

Hepi Besday Hadif!

Yang baju kuning tu Haziq , dia plak excited. Besday boy yang pakai baju merah, relax je. Dija plak yang pegang pisau nak potong kek :D

Lepas dah nyanyi kena la tiup. Pisau Dija masih pegang . hehehe kelakar lak tengok gambar time ni :D

Teringat zaman kecik-kecik dulu. Ada satu gambar aku 3 beradik. Time tu besday Kaklong aku, tapi aku yang pegang pisau :D
HAHAHAHAHAHAHA~

Lastly: 
Epi Bezday Dija !!! Minggu ni Papa In & Mama Nor balik Seremban ek. Kalau sempat kita makan kek coklat nak? <--macam la Dija leh jawab & baca , harap Kakaknya tolong sampai kan.
Tag :Kakak Dija di Facebook. 

Terima kasih kepada semua yang wish BIRTHDAY aku kat facebook , sms, dll. Lebih dr 60 wish di facebook, terharu >_<


12 comments:

  1. Happy birthday Dija. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah. :)

    ReplyDelete
  2. Happy birthday utk Dija dah ketinggalan dah ni nak wish juga buat Fasz. Moga cepat dikurniakan penyeri rumahtangga. Comel macam Dija tu...

    ReplyDelete
  3. hb dija. semoga sihat dan ceria selalu

    ReplyDelete
  4. saya suka saya suka ( mei mei )

    ReplyDelete
  5. Happy besday Deja...muka tak sabar nak makan kek ini...hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...