Tuesday, October 16, 2012

My Tokoyaki @ Downtown Jalan Reko, Kajang

Assalamualaikum, nak update pasal makanan. Aku tak ingat aku makan bila. Adik aku la memperkenal kan makanan pelik & rasanya aku baru mengenali makanan ni since adik aku beli haritu. Dia beli kat downtown Jalan Reko, Kajang. Makanan ni asalnya dari Jepun kalau tak silap ek?

Abaikan kaki adik aku tu. 

Sempat aku snap bro ni masak TOKOYAKI ni. 

Ada macam-macam perisa. Adik aku pilih perisa Octopus .
Harga dia -- > RM4.00/box

Tak nampak sangat kebulatan Octupus dia. Rasa dia ok la. Sedap gak tapi aku google, ramai yang kata dekat Jusco lagi sedap. huhu~ Aku first time makan , so rasa sedap je :D

Korang lunch apa harini? 
Jom tengok kesedapan KFC ZingerDoubleDown <----nyum nyum



35 comments:

  1. mak aih..mahal gila!

    kalau sorang makan okla nak beli..kalau makan sekeluarga macam kami ni buat sendiri lagi puas..ish ish..

    ReplyDelete
  2. owh. jalan reko? pernah pegi.. tapi tak try lagi ni.. macam sedap aje sis punya ni.. hehe... thanks siggah blog kite. kite follow sama. :)

    ReplyDelete
  3. Lunch nasi dengan telur goreng je nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. nape kene citer kat faz..lunch tu

      Delete
    2. saya disini: nampak sangt ko tak baca apa aku tulis !!!!! eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

      Delete
    3. Hahhaa...ktini tanya soalan cmtuu...hahahhaha

      Delete
  4. kite penah rase..beli dekat mid valley..sedap kan...

    ReplyDelete
  5. Tak pernah makan... emm nampak macam sedap...

    ReplyDelete
  6. penah rasa sekali masa bulan pose hari tu...sekali rasa cam cekodok pun ada...hehehe..tapi lembik skit...

    ReplyDelete
  7. Afasz ni kan suka buat akak terliur tauuuuu...
    ni kena carik lah kalau dah gini....
    ujung minggu ni kena ajak cik abg pegi terjah downtown reko la nampaknye heheh :D

    ReplyDelete
  8. Dah beberapa kali jugak makan benda ni. Ok la jugak rasanya. Makan banyak2 boleh muak.

    ReplyDelete
  9. Dah pernah makan, tapi yg kat dlm jusco tu. Sedap.

    ReplyDelete
  10. x prnh rsa lg.. tp nk gak rsa nnti.. nmpk mmg mnyelerakan

    ReplyDelete
  11. wah cam best..nak try gak ar nanti..hehehe

    ReplyDelete
  12. ape rase dia fasz..nak try gak le...

    ReplyDelete
  13. Akak kena try nanti...selalu gak merondak kat situ tapi tak pernah teringin nak beli...

    ReplyDelete
  14. kt mines pn sedap taw..cubalah ;)

    ReplyDelete
  15. uncle pon tak pernah makan ni...

    ReplyDelete
  16. akak x petnah rasa.. nmpak mcm sdap jer nak cr kat jusco aar

    ReplyDelete
  17. hurmmm....belum kesempatan lagi....kalau rajin leh singgah la kat situ...huhuhu

    ReplyDelete
  18. kt downtown danau kota pon ada sedap jg RM5

    ReplyDelete
  19. suke!! atr fav juge... lame sgt dah ade kat jusco... suke rase chicken ham + cheese.. hehe

    ReplyDelete
  20. akak kalu pelik2 sangat nie takut nak makan hehehhe mulut kampung :)

    ReplyDelete
  21. Feveret Nurul ni.. selalu kalau nak makan ni beli kat jusco.. Jusco punye sedap sebab dia ade sayur kat dalam dia... :)

    ReplyDelete
  22. aah..mmg kt jusco ld sdp kak faz..hehe..~cik mar~

    ReplyDelete
  23. Peberet kita kat Jusco....Tako Tao!!!! hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...