Tuesday, October 23, 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

Lama la tak join segmen. So petang ni nak join satu segmen seperti di bawah :


ChurpChurp


Fasz punya follower :


Sapa-sapa nak join boleh la klik banner atas tu :)


28 comments:

  1. moga bertambah follower...line semput...x dapat nak join...

    ReplyDelete
  2. hehe..menarik nih...klu sempat nak join la..
    :)

    ReplyDelete
  3. hye tuan blog . sy tag awak :)

    http://supercontestblog.blogspot.com/2012/10/ice-watch-giveaway-by-mibz-and-alya-jane.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan..
    dari segmen yang sama singgah sini..
    follow sini..jemput singgah blog saya..

    http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  5. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  6. done follow here :D #618 :DD
    tolong follow back eyh >,< tengs :D

    dari segmen yg sama :D
    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen.. :)
    tQ sudi singgah blog sy.. :)

    ReplyDelete
  8. dtg dr segmen ni > http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    btw, jom join my 1st Anniversary GA. jom!

    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/happy-1st-anniversary-giveaway-by-girang.html

    ReplyDelete
  9. dri segmen y sme :) http://heartstringsrilakkuma.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  10. drc segmen yg sama :)..dh lama folo cni

    ReplyDelete
  11. as salam,

    dr segmen sama.

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ha.... tambah lagi sorang follower. Memang banyaklah follower :)

    ReplyDelete
  12. selamat smpi ke blog afasz..
    gud luck n have fun!!

    ReplyDelete
  13. TQ for join this segmen.. sory sebab baru sekarang sempat blogwalking.. senarai blogger yang join sudah di list kan.. jemputlah singgah ke blogger2 yg lain.. anyway, yuyu done follow sini.. :)

    ReplyDelete
  14. singgah & follow
    http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  15. salam ziarah..
    dari segmen yang sama..
    http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  16. follow sini dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  17. Salam , dari segmen sama . sudah follow anda . harap follow sy balik
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak-by.html

    ReplyDelete
  18. jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis cik emma :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...