Monday, October 1, 2012

Cerita Gathering Glamour Raya 2012

Assalamualaikum ya sodikoti . . . 
Cerita minggu lepas baru aku nak update. huhu~ Busy wahahaha ~
Layan gambar & ceritanya la. . . 


Register dulu before bergathering.

Tulis nama pada selotep as name tag. Senang nak kenal satu sama lain.

Kat cawan pun kena letak nama. Save budjet. 

Tuan rumah berbaju biru - Dato' LF
Banyak gak gambar aku dari lensa kamera Dato' LF
I like !

Wife Dato' LF

Kak Ros nampak je orang tengah snap gambar kan. hehe~

Kak Hanie & suami nya sedang makan.
Macam pengantin baru plak. So sweet !

Bakal blogger - En Aizuddin
Dah create blog tapi masih tak sempat update.

Bersama blogger + classmate form 4 & form 5 aku di SMKBBB - Pojie
Gambar ni En Suami yang snap. Abg tak marah kan. hehe~

Blogger Eazy Izzuddin (blogger paling muda kot yang join gathering ni)

Apa la yang diborakkan Kak June & Kak Azie tu. Seronok je tengok. Gambar candid , baru happening kan.

Khusyuk Kak Aininoraini  makan sambil sembang . . . 
Yang baju merah tu husband Kak Cik, yang specky tu husband Kak Aininoraini ek?

Anak dara Kak Aininoraini  kan?

Bersama Kak Cik. Rasa macam berdiri di sebelah ibu. >_<

Kak Ana yang baru sampai. Kami baru lepas snap gambar ramai-ramai.


Abg Zam & Iffah yang comel ! Nanti nak buat entry khas ngn Iffah yang comel mulut mucung.

Kerul - Our photographer
Cantik gambar-gambar dari lensa kamera Kerul salah satu nya, gambar di bawah ni. hehe~

Adapun gambar berdua. Credit to Kerul 


Semua nak bergambar dengan Wani (Deejay Hotfm Kelate)

Aku pun nak gak menyelit
Dari kiri : Kak AcuKak Aininoraini , Kak IdaWani (Deejay Hotfm Kelate), Aku yang tersepit, Kak Ros ,  Kak Hanie


Bersama blogger +akak-akak yang cun. Kalau kita salah tag, betulkan ek.
Berdiri dari kiri : Kak AininorainiKak Acu, Peace dari Aku, Kak Hanie, tak pasti siapa (nukilan-mawar ek?), KaklongKak Azie & Kak Ida
Duduk dari kiri: Kak Ros ,  Kak Hanis AzlaKak Cik, MakchaqKak June & Kak Ana

Dah nak balik sempat lagi snap gambar dengan Uncle Gedek.
En Suami yang amik. Gambar versi senyum. Gambar versi series pun ada. huhu~ 
Terselit digambar - Khairul baju oren & Wife Dato' Lf bj oren juga.


Antara blogger yang tiada dalam lensa kamera Afasz - PCL, Pak Ngah Hamzah, Atuk phd
Jam 12.17tgh hari aku dah gerak balik. Pergi ke kenduri kahwin member aku. Antara blogger yang tak sempat aku gather-gather :

Izzy Izzudin
Maiyah

Walaupun aku tak sempat jumpa, tapi aku sempat la jengah + follow semua blog berdasarkan list blogger yang datang dari blog Kak Cik ni. Salam ukhuwah dari Afasz. Moga ada lagi gathering macam ni lepas ni. Seronok dapat bergathering beramai-ramai macam satu family >_<




38 comments:

  1. Salam,
    Bertemu lagi di lain gathering, insyaAllah. Salam kpd suami

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah....
      salam dato telah sy sampai kan kepada en suami. :D

      Delete
  2. Hamboiiii... dah nak bergathering semula dah baru keluar cerita! :)

    Kakcik lebih suka kalau Fasz panggil kakcik 'mak' saja tau... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh.. panggil mak ye. mak mertua sy pon sy tak biasa lg panggil mak. asyik terpanggil MAK CIK je :D

      Delete
    2. Baguslah. Ada orang, belum menikah dah panggey mak boipren dia, mak.. mak...

      Delete
    3. Btuilaaa kan, kak Azie.. Tp yg sy lagi tak tahan yg bahasakan diri depa 'pa' n 'ma' even bertunang pon bolom.. Goli den dongar.. Har3

      Delete
  3. bestnye dapat berkumpul ramai2 kan...bile nk wat gathering kat tganu lak fasz..nak join gak nih..hiii

    ReplyDelete
  4. mmg semua kene pakai name tag tu ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. blogger je ...yela baru sng org kenal. tgk la name tag uncle gedek tu.... hahaha lawak nama dia kan. wahahahaha

      Delete
  5. bestnye dpt bergathering..boleh kenal2 kan. Next year kalo buat lagi nak join la.huhu...

    ReplyDelete
  6. seronoknya bertemu kawan2 blogger. sepanjang saya blogging ni, saya pernah jumpa 2 orang je. huhu

    ReplyDelete
  7. waa..ruginya sampai lewat..ramai yg saya tak dapat jumpa..

    ReplyDelete
  8. wahhhh.. berseri seri kak Fasz kita.. hehehe

    ReplyDelete
  9. nasib baik kita tak bergambar berdua .. kalau tidak, orang ingat cucu ngan atuk. hehe

    ReplyDelete
  10. whoaaa... ramai betul gadis dan wanita... tapi yang penting UNCLE GEDEK datang tue...

    ReplyDelete
  11. wah sempoi la..mai tak pernah jumpa rakan2 blogger kt dunia realiti lg..hehe

    ReplyDelete
  12. Yeaayyy dpt gak join gathering ni ek lepas lme nak join..

    ReplyDelete
  13. bestnye dpt berkumpul kan..sweet la fasz ngan en husband..;)

    ReplyDelete
  14. Kakak tumpang seronok apa lagi bila kakak tengok Azieazah bukan main senyum memanjang nampak peramah betul kan dia. Kakak suka tengok:)

    Fasz bawah ketiak abang ye hihi... en abang fasz tinggi betul.

    ReplyDelete
  15. bestnye... ramai blogger yg saya kenal... huhuhu.. rugi la tak pat join, dah brapa kali dah kak cik buat gathering kan..kan.. hope kalo ade lagi gathering camner, dpt la saya join...

    ReplyDelete
  16. a'a kan..ye la pcl xde dalam gambo2 tu..., "Kak Ros tu memang AYU la... kan! :)"

    ReplyDelete
  17. slamat hari raya haji pulak! hehehehehe

    ReplyDelete
  18. Gambar-gambar semua lawo-lawo!

    ReplyDelete
  19. yeay! suka tgok gambar2 kat cni....hihihihiii

    ReplyDelete
  20. salam ukhwah juga.. tapi hari tu dapat nak sembang2 kan..

    ReplyDelete
  21. Bestnya sembang2 dengan Dato LF..

    ReplyDelete
  22. ramai gak datang.. dan ada gak yang tak kenal..huhuhu

    ReplyDelete
  23. Terasa glammss plaks baca n3 n nengok gegambo kat sini.. Heheheheh

    ReplyDelete
  24. ala... tak sempat nk pi... Hohoho

    ReplyDelete
  25. Afasz, TAHNIAH.
    Bestnya gathering2 nih,saya tak ada geng nak gathering2 nih.
    Muka kenalah ceria2kan sebab semuanya blogger,lainlah berkumpul dgn kawan2 sekelas yg bukan blogger.

    ReplyDelete
  26. finally!!!...ada gak gambar kaklong masa ramai2 tu,nak tanya ganbar tu kat siapa tak tahu,tunggu jerlahhh,,,,,huhuhu

    ReplyDelete
  27. ramainyer..best jumpa geng2 blogger ni kan eheee

    ReplyDelete
  28. jika dikumpul semua memang ramai kan Nik..
    sebab ada yg dtg awal balik awal dn dtg lamabt setelah cameraman balik..
    apa2pun gath kali ni memang sgt happening!!

    ReplyDelete
  29. tersangat meriah!! yang paling penting, akak sangat menyerlah. hehe kim salam abang kak.

    ReplyDelete
  30. memang meriah la..

    hehe..

    ada terbaca entry kak cik yg nak gathering lagi tu..

    tak tau la open utk sumer ke tak..

    (ada hati nak join nih..hehe...)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...