Thursday, October 11, 2012

Iffah Mulut Mucung

Assalamualaikum ya sodikoti . . . .  . Harini nak update gambar bersama si comel lote mulut mucung . . . hehe~ Gerammmm. . . . Jom layan gambar aku dengan Iffah yang comel di Gathering Glamour Raya 2012 haritu. 

Nak suh Iffah buat PEACE tapi tak naik plak jari nya. . .  :D

Sama tembam kan . . . . 

Nak tengok gigi Iffah

Aku rasa macam aku CIKGU plak. Sebab ada name tag kat baju tu. huhu~ Iffah ni comel la !!! Mulut mucung . . . 

Suka Iffah main tepuk tangan . . . .  Tak nak lepas pinggan polistrin tu . . .  Kaki silang macam boss

aikkk . .  dah buka tudung jadi lain plak muka nye. Gigit buah oren . . . 


Em  . . . masam la buah oren kak Afasz , kak ke? hehe  ~


Kak Rosbila leh pinjam Iffah mulut mucung ni lagi ek? 
hehe~




38 comments:

  1. Replies
    1. sila bc sampai abis, baru la ko tahu anak sapa... mesti tgk gambar je ni.. isk. aku dah pesan byk kali dah, bc entry ni betul2. :D

      Delete
    2. alooooh...merepek plak kat sini

      Delete
    3. hehehe~ jgn mrh.. slalu ko bc line last entry kan? hehe

      Delete
  2. sangat comel bila dia pakai tudung...:)

    ReplyDelete
  3. terserlah kechubbyan iffah bila pakai tudung lepas tu buat mulut camtu.. gerammm..

    ReplyDelete
  4. Elok le tu ambik berkat dikkk...Iffah memang tomey!

    ReplyDelete
  5. comel..putis leput!..chinesee look..gewamm!!

    ReplyDelete
  6. Salam pn afasz. Mulut muncung pastu pakai tudung. Comelnya.

    ReplyDelete
  7. dah ada bakat jadi ibuk2 ni :)

    ReplyDelete
  8. alahai..tomei2nyer.huhu. jangan nnt iffah suka buat duckface plak.hehe

    ReplyDelete
  9. Eh lain pulak bila bukak tudung tuu.....hehhe...comel3...

    ReplyDelete
  10. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  11. hahahahaha..comel je dia..hehehehe

    ReplyDelete
  12. comellah iffah pakai tudung..hihi

    ReplyDelete
  13. cutenyer iffah ni....pipi tembam...raser cam nak cubit2 pipinyr tu

    ReplyDelete
  14. Inilah entri yg dijanjikan yea? Terharu mama iffah.. Rupa2nya lama afasz jaga adik iffah masa mama dier bz buat apa ntah yea? Ingatkan abah dier yg jaga. *kantoi*.. Nanti tag gegambo neh yea? Cantek2..

    ReplyDelete
  15. comelnya dia.. kecik jer mulutnya.. nnt mesti banyak cakap dah besar...

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum,
    Inai masih dijari tu...

    ReplyDelete
  17. Yang dukung dan yang baby tu sama comel ...hahahahaha

    ReplyDelete
  18. gmbar masa pakai tudung ala comelnyeeeeee..bila bukak tudung..hmm pakailah tudung baru comel.

    ReplyDelete
  19. comeynya iffah.. pipi gebuss.. :)

    ReplyDelete
  20. alahai tomeynye dia...geram...cam nk cubit pipi tu...

    afasz, jom la join GA sye... http://www.alyzafisol.com/2012/10/anniversary-giveaway-by-alyzafisolcom.html

    ReplyDelete
  21. comei sgt, pakai tudung ngn bukak tudung lain betul... bukak tudung lg bolat hehehe

    ReplyDelete
  22. sgt comel okayh...pengantin baru inai merah lagi..auwwww...;)

    ReplyDelete
  23. alaaaaa... comelnya kak afasz.. eh silap.. comeynya iffah!

    ReplyDelete
  24. comei nye..nak lak si kecik tu pakai tudung kan..

    ReplyDelete
  25. comel r iffah tu.. pakai tudung bertambah comel nye.. =)

    ReplyDelete
  26. da bukak tudung telinga capang....takpe...msti jd good listener..heheh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...