Tuesday, October 16, 2012

Selamat Pengantin Baru Ejat & Aishah


Assalamualaikum ya sodikoti . . . . 
Just nak update seringkasnya. huhu~
Dengan sekali laFASZ, mereka sah sebagai suami isteri. 
Alhamdulillah. . . . 
Tahniah Ejat & Aishah :)

Leh ke letak satu gambar camni je? hehe~ Tak sempat la nak update blog sekarang. Kena ada assistant la.wahahahaha ~poyos~
Nanti kalau sempat aku update full entry. 
Daa . . .



16 comments:

  1. Selamat pengantin baru, semoga berbahagia hingga ke syurga. :)

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru buat pasangan

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. saja bikin ko panas.. dah agak ko akan komen cenggini. :D

      busy la wei.

      Delete
    2. gambar tidak menggembirakan..muka ijan xnampk..semua gmbo blur..geram betul ..tukar3

      Delete
  4. tahniah dan selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  5. Selamat Pengantin baru buat mereka berdua :)
    Tahniah :D

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru..

    mesti pengantin lelaki hari2 duk hapal lafasz tu kan nak bagi lancar..hahaha..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah semoga dapat melawan Dasim laknatullah :)

    ReplyDelete
  8. Satu-satu kawan fasz menikah tahun depan satu-satu dapat baby... Tahniah buat mereka.

    ReplyDelete
  9. tahniah utk mereka....saya nak akwen jugak...tapi belum ada rezeki...hehehe

    ReplyDelete
  10. tahniah dan slmt pengantin baru buat mereka..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. tahniah ya pengantin baru... =)

    terima kasih sudi singaah2.. saya pun follow awak juga.. =)

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada pengatin baru!!! moga bahagia sampai akhir hayat:)

    Katil Elevator Di Ruang Tamu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...