Thursday, October 4, 2012

Makan-makan lagi . . .

Assalamualaikum. . . masih cerita minggu lepas. huhu~ Khamis lepas boss belanja makan. Jumaat nye En Suami bawa makan Nasi Arab plak. Nyum nyum . . . Agak-agak kat mana ek kami makan? Ce teka ce teka. . . . Plan asal nak makan dengan 2 3 orang je. Sekali ramai pula kawan-kawan En Suami yang datang sini. So duduk semeja ler. 

Peace YO!

Khusyuk orang tepi tu pilih makanan ek. Orang lain relax je.

Sibuk belek menu. Sorang tengok sini, sorang tengok sana. huhu~


Razif & Sheha  . . ehem2

Aksi apa la ni ek? Ramai orang arab datang makan sini. Tu ada sorang kat situ. Restoran ni berdekatan dengan satu kolej swasta so no wonder la ramai foreigner terutama dari Negara Arab. Awang hitam pun ramai gak. huhu~

Zaman . . huhu~Single lagi ni. opsss

Ni Amed , memalu kucing. :D

Syafiq sibuk ngn hp. SMS awek le tu . . .

Moq @ Roziana bersama anak Kak Yati. Comel dia senyum siap double chin lagi.

Semua minum air jus buah-buahan.

Tengah tunggu semua makanan sampai. Semua muka kelaparan. 
Dua orang kanak-kanak tu anak Kak Yati. Dua-dua comel~

Terselit pun gambar aku kat sini. Dari  jauh jela. Kalau dari dekat comfirm macam-macam komen nanti. Ha tu la Kak Yati , yang berkepit ngan anaknya. Zaman plak macam tak puas hati je tengok makanan orang lain. :D

Last , gambar En Suami makan sehingga licin. huhu~

Alhamdulillah. Sedap! 
Lepas ni nak makan lagi kat sini. Next entry , aku update apa yang aku makan kat sini k. 
Restoran apa ek? Ada sapa-sapa tahu? Dah banyak klu tu :p





16 comments:

  1. nie dah leh jadi blog makanan
    hahhaha
    terliur

    ReplyDelete
  2. amboi..psl makan aje ye ko fasz...terliur tgk air tembikai tuh..

    ReplyDelete
  3. makan2 sokmo tuan blog ni...best...huhuu

    ReplyDelete
  4. sebut awang itam teringat kat cyberjaya..kat mane ni tadi...sedap kan nasik arab ni..akk 1st time cuba kat temerloh..

    ReplyDelete
  5. same plak wat entry mkn2..
    nasi arab kt situ best x kak??

    ReplyDelete
  6. Saya tahu saya tahu saya tahu.....
    >____________<

    ReplyDelete
  7. Amboii.., makan tak sempat toleh orang dah. Punyalah sedap orang belanja.
    Bila nak belanja rakan bloger plak ? Hehehe...

    ReplyDelete
  8. adesss....intro punya citer la kisahnya....letih nak tunggu gambor makanan

    ReplyDelete
  9. sabar ke?/ entahlah.. xtaw nama dia..

    ReplyDelete
  10. Licin sungguh Husband kak Fasz makan.. hehehe ;)

    ReplyDelete
  11. bestnya mkn ramai2 kan.. :)

    ReplyDelete
  12. malu lak rase ade gambar moq kat blog nik ni...huhuhu

    ReplyDelete
  13. wah untung la asyik makan je.. eheh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...