Monday, June 18, 2012

Air Berwarna Hijau . . . .

Semalam sempat aku post gambar ni dekat wall Facebook aku & minta teka air apakah ini . . . 


Ada lima jawapan yang diorang bagi :


Agak-agak korang, air apa ek tu? hehe ~
Cer teka  . . .cer teka :D







40 comments:

  1. Replies
    1. air kathira? kite pernah dengar, dekat johor kan? ni dekat selangor kak cik :D

      Delete
  2. akak teka yek, air kiwi, air tebu, air kedondong, air teh hijau... hehehe mcm takde yg betul je kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk nye teka.... :D

      nice try.... ada satu yg hampir tepat :)

      Delete
  3. Replies
    1. sedap ke air pegaga??? ni bukan air pegaga...tk pernah lg minum air pegaga :D

      Delete
  4. macam macam buah boleh tafsir untuk air hijau yg segelas nih.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula...mcm2 plak..akak saja je suh diorg teka...ingat kan diorang akan teka yg sama je... :D

      Delete
  5. Replies
    1. pernah dah rasa air pisang, mmg kaler hijau tp kaler hijau lain sikit....... :)

      Delete
  6. Air tebu/kiwi/jambu/kedondong/epal hijau/belimbing/asam boi... :D

    ReplyDelete
  7. air jambu campur asam boi. special punye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. er....er....kalau sy pon akan teka air jambu ni...tp salah la jawapan nye:D

      Delete
  8. Replies
    1. tebu...fuhh dah lama tk minum tebu... :D

      Delete
  9. kalau teka dapat ape?hehehhehee

    ReplyDelete
  10. meh hadiah..x kira akak teka betui atau tidak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....ni try2 je..pasni la kite try wat contest....

      Delete
  11. laaa.. ni kan air timun...!! :)

    ReplyDelete
  12. Jus rumput? Hahah. Melampau kan tekaan ini.

    ReplyDelete
  13. Air fasz yg bekaler ijau....:D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...