Thursday, June 21, 2012

Happy Belated Birthday Farah !!!

Tadi BOSS belanja makan untuk sambut birthday Farah , 16 Jun haritu.Ni besday Farah yg ke . . . . er  . . .  di rahsiakan . . .nanti Farah marah. Nyum nyum, jom makan kek !

Kek yg besar ! Makan 11orang. Boss bawak kek Choc Banana dr Secret Recipe.

Dari lilin tu, korang agak berapa umur Farah? hehe~ Dari lilin ye bukan dari muka :p


Farah dah pakai spek. Macam cikgu la plak. Sama pula muka ngn BOSS tu ha.


Ni la baki nye. Besday Girl la bawak balik. Byk lagi tu.

Last sekali, nak ucap 
Selamat Hari Lahir Farah !!!
Moga murah rezeki, panjang umur, cepat kahwin, diberi kesihatan yg baik dll.
Amin. . . 



14 comments:

  1. pndai pulak budak tu susun bunga kecik2 atas kek tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a mcm bunga plak..cantik kan....

      Delete
  2. skrg nih kalu nk ucap besday kena sekali ucap...cepat kawen..haha.

    ReplyDelete
  3. tergoda dengan kek tu..

    selamat hari lahir...

    ReplyDelete
  4. haPPy Birthday Farah..hehehe..best la dpt boss mcm nie kan..;D

    ReplyDelete
  5. yeke bday girl bawak balik kek?
    apesal saye tak dapat merasa kek ini? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kek dah selamat kat opis....sian kat anep...hahahha

      Delete
    2. ololololo....fara makan sikit je. nk kurus katanya...then dia tk nak bawak balik kot, bg dak office makan je. nnti tkt fara yg kene makan byk. :D

      Delete
  6. happy belated besday farah comel :D

    ReplyDelete
  7. 33 kah? hehehe... sedap tu keknya.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...