Monday, June 18, 2012

Lagu Sudah Cukup Sudah - Nirwana Band



Sedih pula dengar lagu ni  . . . .  >_<


Lirik Lagu Sudah Cukup Sudah - Nirwana Band

Ini kah caramu
Membalas cintaku
Kau nodai cinta yang ku beri

Ini kah caramu
Membalas sayangku
Kau lukai sayang ku untukmu
Tegar nya kau menari di atas tangisanku
Kau permainkan ku sesuka hatimu

Sudah cukup-cukup sudah
Cukup sampai di sini saja
Daripada hati gelisah 
Cinta ku kau balas dengan dusta
Sudah cukup-cukup sudah
Cukup sampai di sini saja
Daripada batin terseksa
Lebih baik ku pergi saja

Telah berulang kali 
Ku cuba mengalah 
Ternyata sabarku tak bererti untukmu
Tegarnya kau menari di atas tangisanku
Kau permainkanku sesuka hatimu.

Sudah cukup-cukup sudah
Cukup sampai di sini saja
Daripada hati gelisah
Cinta ku kau balas dengan dusta
Sudah cukup-cukup sudah
Cukup sampai di sini saja
Daripada batin terseksa
Lebih baik ku pergi saja

Tegarnya kau menari di atas tangisanku
Kau permainkanku sesuka hatimu.

Sudah cukup-cukup sudah
Cukup sampai di sini saja
Daripada batin terseksa
Lebih baik ku pergi saja

Sudah cukup-cukup sudah
Cukup sampai di sini saja
Daripada hati gelisah
Cinta ku kau balas dengan dusta

Sudah cukup-cukup sudah
Cukup sampai di sini saja
Daripada batin terseksa
Lebih baik ku pergi saja







30 comments:

  1. Replies
    1. yup sedih sehingga leh menitiskan air mata >_<

      Delete
  2. Replies
    1. eh faz tk nyanyi, yg nyanyi tu nirwana band :p

      Delete
  3. bestkan fasz lagu nie..kite pun suke gak layan..hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite kadang2 dgr kat kete duk ulang lagu yg sama je :D

      Delete
  4. Myra suka lagu ni-tapi lagu ni sebenarnya menceritakan tentang sahabat mereka yang membunuh diri..

    Myra ada update pasal lagu ni sebelum ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cukup.. cukup.. hehehe.. myra ada link nya?

      Delete
    2. oo yeke...tk berapa nk paham ...ada link nye??? ce bg ce bagi...

      Delete
    3. Leh refer link ni ye Kid dan Faz ;)

      http://normj1001.blogspot.com/2012/05/lagu-sudah-cukup-sudah-rupanya-kisah.html

      Delete
  5. 1st time akak dgr lagu nih, akak ingt malaysia nyer kumpulan tau, rupenye indon, n akak suke sgt liriknyer... sampailah terbaca kt paper kisah sebenar lagu nih... ptt lah liriknyer mcm betul2 gitu... rupenyer mmg betul n penyanyi tu msti menghayati betul2 sbb jd kt kwn baik dia kn...

    suke sgt lagu nih,dgr selalu pun suke

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo itu kisah nya...sy jaranag buka paper.... :D

      Delete
  6. Replies
    1. eh lagu pon nak peluk ke pojie???

      Delete
  7. cukup.. cukup.. cukup laaaaaah... hehehee.. sangat cool

    ReplyDelete
    Replies
    1. cool ice ke kid??

      glamour la kid skrang masuk paper lagi :p

      Delete
  8. ahaks... xdengor lagik.. besh kew??? visit ija meh http://www.mamamyja.com/2012/06/langkawi-percutian-2012.html?showComment=1340073349591#c6854369482881435059

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh lagu ni dah lama la gak..kalau ko drive n slalu buka radio mesti ada nye lagu ni... :D mendayu2 la lagu ni ...cer dengar cer dengar :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...