Thursday, June 28, 2012

Ni rupanya yang diorang tengok!!!

Sambungan dari entry Wordless Wednesday aku semalam. Macam-macam pula andaian dari komen entry semalam. Tapi ada la sorang ni yg teka dengan betul . .  . . . . Apa yg mereka tengok sebenarnya ek???? huhu~ Aku mati-mati ingat diorang nak kutuk kereta aku yg cacat tu.(korang nampak tak kecacatan yg ada?) Leh tengok entry SINI



Rupanya . . .  diorang sedang menikmati pemandangan sekitar situ & ada yang tengah snap gambar. Aku baru perasan , aku park betul-betul tengah-tengah laluan simpang tu. Korang mesti tahu kan lokasi tempat ni???? Bagi Anak Emas TM ni comfirm la tahu kan?

Time ni aku lepak sorang-sorang kat sini. Baru lepas interview. huhu~ Tenang rasa bila ada kat sini . . . Lupakan masalah-masalah yg memeningkan kepala >_<


29 comments:

  1. Kat mana ni Faz?? heheee kena tunggu anak emas jawab la ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kat putrajaya masjid putrajaya....

      Delete
  2. Replies
    1. apa yg tak lengkap???? no plate di censored kan :p

      Delete
  3. tak tau pon ada ape kat situ..ada apa eks..??
    tiang lampu ade laa..putrajaya eks..yg pasti keta yellow tu mmg cun sangat :)

    ReplyDelete
  4. Hahaha... boleh kakak ingatkan sibuk beli aiskrim sebab tengok panas cuaca tu ramai berpayung-sakan mestilah kakak ingat beli aiskrim:)

    ReplyDelete
  5. saya tengok pon tenang...luas kawasannya... :)

    ReplyDelete
  6. mane ni ek?..putrajaya ke..maaf org kuantan x tau...huhu

    ReplyDelete
  7. errr.. tapi kenapa gambar semalam macam lain macam je??? macam dorang tgh mengerumuni perlawanan semut laga je

    ReplyDelete
  8. da la kaler kuning... nmpk pon cm ganazzz hehehe

    ReplyDelete
  9. follow back.....

    smart keta....nih kalo bwk speed 180km/j best nih...hahahaha

    ReplyDelete
  10. Cantik kaler dia... Mengaum sakan nih...

    ReplyDelete
  11. la.. tu jeke sebabnya? tp situasinya mcm tgk benda yg suspen ajer..

    ReplyDelete
  12. K.faz patut amik shot dari sana...baru nmpk skirting bawah tuu...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tk mau,nk sorok...sian EMOTICON sy.... >_< sian dia...

      Delete
  13. dah follow... ni mesti depan masjid putrajaya kn... cantik pic ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai pon teka tempat nye... :)

      Delete
  14. cantik warna kereta....husband saya minat sgt ngan warna nie

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. tak mekap la..mmg cenggitu bile beli. dah cacat dah tu pon :P

      Delete
  16. cantek je...x nampak pun cacat hee

    ReplyDelete
  17. mak ai! parking tengah jalan! tak kena saman ka?

    ReplyDelete
  18. owwhhh nk tunjuk keta baru laa ek???hehehe

    ReplyDelete
  19. Menghalang pemandangan je la kereta nie..

    dah la cacat, tue pasal allignment lari...

    kena cacatkan lagi sebelah, baru ok he...23x ok larikkkkkkk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...