Friday, June 29, 2012

KFC FLAMING CRUNCH @ Giant Kelana Jaya

Akhirnya dapat juga aku makan ayam KFC yang baru ni. Terliur tengok Anak Emas MAS ni update pasal ayam baru ni. Tapi kenapa yang dia nye agak hangit sana sini ek???

Oleh kerana aku jenis tak makan banyak, so aku amik set ni je. Nasi Ayam + Ayam ( KFC Flaming Crunch)




Makan dengan officemate aku yang cute miut, Norhaliza (eh! bukan Siti Nurhaliza tau ~)



Makan panas-panas . . . .perghhhh sedap gila bertambah pedas bila makan panas-panas !!!!!!!

Bagi aku, antara Flaming Crunch dengan Spicy yg sebelum ni, aku lebih suka spicy yg sebelum ni. Tapi aku suka je KFC Flaming Crunch ni. Krak Kruk rasa jagung ~

Korang dah try ke KFC Flaming Crunch ni????
Sedap tak????
Tapi kenapa kena tambah 20sen utk seketul ayam????Semua tempat ke camni?





39 comments:

  1. Replies
    1. jom p makan KFC Flaming Crunch !!!

      Delete
    2. apa yg betul3....hahahahahahahahahah...ko eakk busuk kan????(sila la jawab yg sama mcm atas tu :p)

      Delete
  2. akak dh try, mmg rangup tp akak tak tahan pdsnyer... sakit perut sampai ke mlm dik

    ReplyDelete
  3. ooo yg ni la yg sis cakap sedap tu kot
    x sabaq nk try lg sebulan nak cuti2 mesia
    yipeeee

    ReplyDelete
  4. Bagi Nurul sedap.. Sebab dia sangat rangup..

    ReplyDelete
  5. Knp kat blog hazman fadzil tu mcm hangus ayamnya....
    hahhaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. p teka jumlah belon kat blog dia tu....

      Delete
    2. liza tye lain.faz jwb lain..xcomei betul mcam spec pelangi tu

      Delete
    3. Saya disini: aku ada letak link si hazman tu ....kat atas...

      liza tk jawab persoalan di atas lg. :p

      Delete
  6. bagi anum sedap gak
    cuma pedas makin bertambah

    ReplyDelete
  7. Takot nk rasa takot x tahan pedasnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali 4 akak komen ni... :D

      sy suka pedas... :)

      Delete
    2. sbb takut sangt la tu..2sbb anto smpai 4 kali..nak menyatakan ketakutan kepedasan..hehe

      Delete
    3. saya disini : hehehehehehehe nk gelak la bc komen ko ni.....

      Delete
  8. Takot nk rasa takot x tahan pedasnya

    ReplyDelete
  9. Takot nk rasa takot x tahan pedasnya

    ReplyDelete
  10. Takot nk rasa takot x tahan pedasnya

    ReplyDelete
  11. dh rase ari tuh si mek diah belanja tp leh makan seketul n paling max 2 ketul je..lebih xleh sbb muak..hehe..mcm sama jer ngan lama..hhehehe..

    ReplyDelete
  12. ooo ramainya duta kfc..satgi akak pulak nk pi jadi duta..hihu :)

    ReplyDelete
  13. belum try lagi tapi anak-anak dah mula merengek tiap kali ter ter tengok iklan tu kat tv.. ;)

    ReplyDelete
  14. Okey jugak la kan rasanya.... cuma diorang tak pandai nak kasi masak ayam tu sekata....tengok ade part cam hitam skit tu yang buat sedikit spoil...

    ReplyDelete
  15. dah lama tak makan kfc.. asyik McD je.. wah, flavour baru ke ni kak? nak try lah sat g ... if got time.. :)

    ReplyDelete
  16. hari tu dah makan... rasa cam xde beza sangat ngan ayam spicy yang bese tu... bagi atie la.. hehee

    ReplyDelete
  17. dah try dah.. as 4 me oklah.. hehehehe

    ReplyDelete
  18. ayam baru ni x berapa sedap sangat, tapi rangup la :)

    ReplyDelete
  19. mmg kene tambah 20sen..kuantan pon camtu..kecuali dh set die..tp over2 la mahal skit set die..emm..okeylah..;)

    ReplyDelete
  20. Pedas ker?.. Tak dptlh nk rasa.. Lmpntng lg huhu

    ReplyDelete
  21. dahhhh. but why mine is not as nice as yours...heheheh

    ReplyDelete
  22. waduhhhhhhh sodapppnyerrrr tapaukan untuk mak dara sikit boleyyy hehehe

    ReplyDelete
  23. hanis umairah suka sangat makan KFC....yg baru ni blm try lg, tp dia suka makan kulit ayam...la..haha.

    ReplyDelete
  24. saya dah lah tgh lapar ni, faz buat saya terliur sangat..hahahaha.. nak pergi cari ayam jap la. sembelih pastu panggang..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pastian sembelih cara islam tau :)

      Delete
  25. bila tgk iklan ni kan betul2 terngiurrrr
    hahahah nak terai

    ReplyDelete
  26. fuhyoooooo....xpernah rase lg neh...rindu lak nk g kfc...da berbuan2 xjejak..

    ReplyDelete
  27. perhh sedapnye...belum rase lagi flaming crunch...rasenye mmng kene 20sen kalau nak order asing..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...