Wednesday, June 20, 2012

Sihat dan Cantik bersama Produk Kolagen Amnelife

Pejam celik, pejam celik, dah masuk pertengahan tahun 2012. Tinggal beberapa bulan je lg nak masuk tahun baru. Makin meningkat usia , makin banyak penyakit yg mendatang. Badan pun cepat letih dan kulit semakin kusam. Bagi aku yang hampir nak cecah 30thn (tp takde la dekat sangat dgn 30 ok!), rasanya perlu untuk aku cuba makanan tambahan (supplement) terutama untuk tenaga seharian dan juga untuk kecantikan kulit aku di hari bahagiaJ


Sekarang, aku tengah cuba satu produk keluaran Amnelife - C5 Collagen with Chocolate for Women. Lepas dua minggu guna produk Amnelife, aku dapat rasa beberapa perubahan dalam diri aku. Kadang-kadang kalau rajin, aku naik tangga dari tingkat 1 ke tingkat 5, aku akan mudah penat dan mengah, sejak guna C5 Collagen with Chocolate for Women aku lebih bertenaga dari sebelum ni. Kulit pula, rasa lebih segar , gebu (eh! gebu ke?) & dah kurang jerawat. J Alhamdulillah . Moga aku capai target nak kulit yang cantik di hari perkahwinan ku . . . .chewaaahhhhh :D

Jom tengok serba sedikit tentang produk yang aku gunakan :


C5 Collagen with Chocolate for Women diformulasikan khusus untuk wanita yang mementingkan aspek kesihatan dalaman dan luaran. Ia dihasilkan dari gabungan herba Kacip Fatimah, Manjakani, Serapat dan Mas Cotek yang terbukti dapat membantu penjagaan kesihatan dalaman wanita. 


Kandungan Kacip Fatimah dalam produk ni berfungsi untuk menguat dan menegangkan tisu abdominal , payudara dan vagina. Bukan tu je,  C5 Collagen with Chocolate for Women  ni membuat kan kulit aku kelihatan lebih muda dengan kandungan manjakani , serapat dan mas cotek yang mengandungi antioksidan yang boleh melambatkan proses penuaan sel. Kolagen pula bertindak sebagai anti penuaan dan memberi nutrisi kepada kulit. Yang paling penting produk ni bebas gula dan sesuai diambil oleh semua golongan.

  
Amnelife ada juga produk C5 Collagen untuk lelaki - C5 Collagen with Coffee for Men yang sesuai untuk lelaki yang mementingkan aspek kesihatan dalam dan luaran. 


Selain tu, Amnelife juga ada menjual produk untuk lelaki dan perempuan yang inginkan berat badan unggul & slim - SC-5 Slimming Chocolate SC-5 Slimming Chocolate


           -----------------------------------------------------------------------------------
Ada berita baik untuk korang yang teringin nak try produk ni dengan PERCUMA !!! Syarat-syaratnya :


1) Like FB Airich Beauty & Health - http://www.facebook.com/airichHB
2) Like gambar kat SINI
3) Komen kat gambar aku tu "Kenapa korang nak cuba produk ni?"
4) Share dekat Facebook korang pasal Facebook Airich Beauty & Health.


So, apa korang tunggu lagi? Yang dah berkahwin , yang bakal berkahwin & yang bujang pun  boleh try produk ni. Untuk wanita di luar sana & juga buat jejaka/suami yang ingin ibu atau isteri anda cuba produk ni boleh la join contest ni. 

Jom join contest ni !!!


Untuk maklumat lanjut, hubungi di :
Kak Sha
No Tel :019-332 1023 
Email :airichbeauty@gmail.com 



41 comments:

  1. wah.. rasa mcm nk try juga la. nowadays mmg cepat letih dan byk gak jerawat keluar aduyaiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. join la contest tu ... leh try !

      Delete
    2. i dah join.. dah like, dah komen dah share bagai.. hehehe

      Delete
  2. kena makan supplement pulak ker.. adoi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mencegah lebih baik dari menguati :D

      nk kekal sihat kene la usaha sikit ;)

      Delete
  3. Replies
    1. xminat sbb ni tuk perempuan, tp leh je awk hadiahkan tuk ibu tersayang

      Delete
  4. Kak fasz mesti makin cantik berseri pasni.. hehehee ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah, untuk hari bahagia tuuu...

      Delete
  5. Perghh...tinggi tu naik tangga.....jom beli jus delima pulak...tetiba kan...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...liza sibuk je kacau faz nk niaga...

      Delete
    2. mula2 naik dr ting 1 sampai 2 ...then esk nye 1- 3 esk nye lg 1-4, esok nye lg 1-5.... fuhhh....dah kurang mengah. kene minum anlene cekelat + kolagen ...byk lak rutin skrang....

      liza naik 2 sampai 5 kan?

      delima tu tunggu dulu, kang muntah bertambah power lak tenaga kite.. choc + delima + anlene cekelat.

      Delete
  6. aduiii.. akak dah nak masuk 44 ni bulan depan niii... huu..huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la join ni, leh try... tuk mengekalkan keSIHATan badan & keCANTIKan wajah dan kulit ....

      Delete
  7. Replies
    1. jom join contest tu...leh minum tuk diri sendiri + kasi kat mak or bakal mak mertua :D

      Delete
  8. wahhhhhhhh mcm menarik tertariks la produk ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la ka Adza.... untung2 dpt percuma...

      Delete
  9. nak try jgk la..umur dh ala2 nak tua ni..muka pun ada kedut2 dh..huhu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la....Like page Airich then like gambar tu then komen kat gambar tu. :D

      mudah je!!

      Delete
  10. wah cam best je. nak kulit gebu jugak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. moh le oin.....

      ikut step situ :D

      Delete
  11. wahh... collagen memang bagus untuk kulit :D gudalk pada sape yang join

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la join Ardini..untung kalau dpt percume leh try.

      Delete
  12. TQ Faz jemput, insyaAllah malam kalau sempat MJ join ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome MJ...jom join...tuk SIHAT & Cantikkkkk

      Delete
  13. mesti cantik and glow punye masa kawin nanti....!

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah...... glow in the dark ke? hehe

      Delete
  14. akk x pernah dgr lagi produk nie
    hurmmm kalau bagus teruskan dik
    badan kita nie dah kawin atau tidak kena ada sampingan
    utk kesihatan , maklumlahh makan dah macam2 kann
    lum tentu sihat apa yg kita makan tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula....penyakit ni dtg smua dr makanan yg kite makan....

      Delete
  15. Kat opis nih tak leh like2 FB tunggu balik umah okeh.

    Nak kawen kena kerja keras okeh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik akak....nnti jgn lupa join k....

      Delete
  16. jmpt join ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-vs-reader.html da hadiah taw

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sempat sy join ye.tq invite :)

      Delete
  17. Replies
    1. ko ckap aku cantik ke pojie???? >_<

      Delete
  18. menarik ni. mungkinkah akan mencubanya?

    ReplyDelete
  19. kak afazs x gaya umur nk masuk 3o an..ingt baya2 nens aje..awet muda..;)

    ReplyDelete
  20. menarik ni...pasti akan dicuba

    www.yumnabatik.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...