Tuesday, June 26, 2012

Kenangan bersama kawan serumah di Melaka

Haritu aku ada post entry aku pasal tempat-tempat yang aku singgah di Melaka masa majlis kahwin kawan serumah aku di Kampung Alai. Kami sempat singgah Bandaraya Melaka juga tp aku tak sempat pun nak update. huhu~ Next entry la . Sekarang mood nak update tu agak lemau. 



Keychain nama bersama tarikh. Kenangan bersama ~ Ikutkan kawan serumah aku ada 7 orang semua nya. Tapi tak semua yang join pegi kenduri tu. Ada yang kerja & ada yang pergi sendiri.

 Soalan khas buat housemate ku : So, agak-agak bila dapat jalan-jalan dengan semua ahli rumah ek sebelum aku kahwin ni . . .????? 



16 comments:

  1. bila dah ada pasangan dan ada haluan masing2.. dah takan ada masa jln sama wif kawan2.. hukhuk rindu

    ReplyDelete
  2. jom p yg dekat tp best..mana2??

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la rancang. tp before puasa dah tak sempat kot. tak pun kalau dapat p buka puasa sesama ke. makan sama ke..... satu umah complete. >_<

      Delete
    2. G la makan steamboat...kan k.tini nk try....hehehe...

      Delete
  3. jln2 melaka best!
    tahun ni tak pi lagi


    dah nak kahwin ke :)

    ReplyDelete
  4. hehehe.. rancanglah sblm bergelar isteri...

    ReplyDelete
  5. AmbooiiI~ Dah nak kawin lenneyyy~

    ReplyDelete
  6. oooo lps ni kira turn awk la plak slps kwn awk tu ek :-)

    ReplyDelete
  7. Hurmm.... next time kena buat key chain letak nama URL BLOG pulak tau

    ReplyDelete
  8. dulu bila berkesempatan ke tempat macam tu mesti nak buat key chain kenangan..

    ReplyDelete
  9. kenangan ni..xpelah.. walaupon semua xjoin..tp ttp seronokkan..insyallah..next time..leh kumpul semua

    ReplyDelete
  10. bestkan dapat keluar sesama macam ni... Rindunya kat kawan2 lama..

    ReplyDelete
  11. cepat2 la plan.nanti dah jadi isteri orang susah dah nak kuar ngan member2.hehehe

    ReplyDelete
  12. So sweet, berjalan puas2 sblm kawin ni, nnti dh baranak pinak mcm Akak, agak terikat sikit hihihi

    ReplyDelete
  13. lepas kawin pun blh je. tkde masalah. hehehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...