Monday, June 4, 2012

BE Nuffnang Jun 2012

Pagi Isnin ni , memang liat betul nak pergi kerja. Sampai office , cek ada BE. Lama dah takde BE ni lepas "Membership Status" aku haritu bertukar kepada ahli biasa secara tiba-tiba. Nasib baik dah tukar balik selepas email kepada pihak Nuffnang. 


Alhamdulillah  . . . .
Rezeki bulan Jun . . Moga ada rezeki lagi untuk hari esok & yang akan datang  . . . 
Amin >_<



29 comments:

  1. blog saya iklan pun tak takde..ahahaha..takde lah saya nak ber BE ni semua...:)

    ReplyDelete
  2. Akak tak reti semua ini, tak faham. Just letak je iklan tu...

    ReplyDelete
  3. whoaaa.... time nie la nak kena usaha kasi up BE banyak2x....

    ReplyDelete
  4. sejak2 ni macam susah kan nak dapat BE..

    ReplyDelete
  5. Allhamdulillah... nk cikit... hehe

    ReplyDelete
  6. bestnya!! sayatak pernah dapat BE!! wah

    ReplyDelete
  7. syoknya..
    tak pernah dapat BE pon :(

    ReplyDelete
  8. wah bes betol...ct xprnah dpt BE lg...masih menunggu :D

    ReplyDelete
  9. best nye alhamdulillah...congrats faz :)

    ReplyDelete
  10. Wahhhh..bestnyeee..congrats fasz..;D

    ReplyDelete
  11. mantap laaa... tahniah.. dah dapat BE, kena UP trafik..

    ReplyDelete
  12. woooohoooo!!!kaya wohhhh!!!belanjaaa!

    ReplyDelete
  13. Apa tuu....x paham....nyway, tahniah.... :D

    ReplyDelete
  14. best tu kak fasz.. nanti boleh belanje nurul.. hehehe

    ReplyDelete
  15. tahniah fasz.... rezeki tu.. dan juga rezeki org nak kahwin... alhamdulillah :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...