Friday, June 15, 2012

Tiket Wayang Free dari GSC !!!

Sempena pembukaan GSC Paradigm Mall di SS7 Kelana Jaya, GSC nak bagi tiket free mulai 16 Jun hingga 20 Jun 2012.


Untuk coupon ni , korang leh la dapat kan di Facebook Paradigm Mall <----

Antara movie yang ada :
Wrath of titles (3D) . Star Wars (3D) . Titanic (3D)
Ghost Rider 2 (2D) . Din Tao (Mandarin) (2D) . John Carter (2D)
Namban (Tamil) . Jangan Pandang-Pandang (Malay) . Mirror Mirror

----------------------------------------------------------------------------------

Bagi yang KAKI WAYANG tu leh la p terjah Paradigm Mall !!!
Aku masih berKAKI MANUSIA :p

Petang ni nak balik B.B.Bangi :D
Selamat berhujung minggu kawan-kawan :)




27 comments:

  1. Replies
    1. leh ke jalan pakai kaki kamera???? :D

      Delete
  2. dah tk kaki wayang dah, kaki makan jer hoo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan kat mulut la kak ..bukan kaki....

      Delete
  3. Replies
    1. p la....besar nye paradigm mall tu tau

      Delete
  4. wahhh iyer ker.. tp jauh sikit dr rumah ni jgn haraplah nak dilayan dek hubby tu... yg dekat pun kami x terpg2 sampai ke sudah....

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. kalau kaki JALAN TAR pegi la TAR kan KAKI tu ....ajak NIK ANISAH sekali.... :p

      eh kalau p jalan tar gtau aku ek.... kalau aku free nk follow ko...tp kalau hujung minggu aku dr bangi jela.

      Delete
  6. pun masih berkaki manusia...kaki blogging..heheh

    ReplyDelete
  7. jauh la pulak..hukhuk..bes r sape dpt tiket free tu ye :D

    ReplyDelete
  8. Mesti ramai yg kehampaan bila habis tiket free yg diberikan..

    ReplyDelete
  9. x dapek la nk p sana... bkn jauh tp kekangan masa hu3

    ReplyDelete
  10. Hmm sesekali kena gak rest sambil tengok movie..

    ReplyDelete
  11. wahh bestnyeee~ lama kot x tgk movie..huhu bz ngan mcm2 keje..

    p.s akak msti rindu ngan uitm arau kan? tgu zuan upload vid koperat uitm arau nanti..hehe

    ReplyDelete
  12. alahai jom lah Fasz kita pegi tengok wayang free ? huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  13. sama ar... masik kaki manusia... cuma kadang2 suka berkaki ayam... hehehe

    ReplyDelete
  14. salam..

    saya bukan kaki wayang la..hehe

    ReplyDelete
  15. Akak kaki kerja...org cuti pun kerja. Lotih kerja dalam terpaksa nih!

    ReplyDelete
  16. Alamak, tempat xjauh nak pegi tapi date yg ada xkena pulak. rezeki orang lain lah nampaknya... :(

    ReplyDelete
  17. alamaakkk da terlambat laa pulak...:'(

    ReplyDelete
  18. Kita baru lepas tgk wayang - Bohsia 2...kehkehkeh...
    Best3....patutla kutipan dia mencanak2...

    ReplyDelete
  19. DAH LAME BETUI XTGK WAYANG..SEJAK DH ADE ANAK NIH..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...