Thursday, June 28, 2012

Makan Cream Fudge Lagi !!!

Awal tahun ni, aku dah post entry pasal ice-cream Cream Fudge ni. Ni aku post kali ke-2. Di belanja oleh orang yg sama-Abg Ipar & Kaklong aku. Nyum-nyum !

 Bannofy Toffy + Nut Waffle Bowl 



Zooming pada pisang !!! Ni la perisa yang kami paling suka. Tapi Nut waffle bowl ni buat aku sakit gigi la, macam makan daging. huhu~

Nuts about chocolate + Nut Waffle Bowl
Sedap jugak perisa ni, tapi aku lebih suka yang kat atas tu !!!

Alhamdulillah, dapat makan Cream Fudge @ Alamanda buat kali ke-2 .
Terima kasih Abg Fauzii & Kaklong.
Murah rezeki korang  . . . amin ~

38 comments:

  1. Replies
    1. mahal oo ice kerim ni...ni akak aku belanja...

      Delete
    2. Dah lama x makan...mengah giler kalau makan 2 org je...kenyang mcm makan nasi....

      Delete
  2. wah ! .. sedap nyeeeeeeeeeee
    kacang2 tuuu huhuhu

    ReplyDelete
  3. menyelerakan !!
    selalu sangat pergi alamanda tapi tak pernah try. hehehe

    ReplyDelete
  4. Kalaulah air krim ini depan mata memang mengadap jadinya. :-)

    ReplyDelete
  5. whoaaa... UNTUNG laaa dapat makan AISKRIM percuma lagi...kacang pun banyak tue

    ReplyDelete
  6. uwaaaaaaaa...sedapnyeeee!!..fasz saje je tau!!...;p

    ReplyDelete
  7. wah!! terujanye tengok ice-cream tu!! pos kat sini bley...hehehe

    ReplyDelete
  8. ish2... sedapnyer tp gg akak terasa ngilu lak tgk icekrim tu....

    ReplyDelete
  9. sedapnyer wani nk cikit bley tak hihihi

    ReplyDelete
  10. olo..nape la nmpk sedap sgt tu..

    ReplyDelete
  11. sedapnya.. kat alamanda eh? ni yg rasa nk ajak je en huby g alamanda this weeken.. hehehehe

    ReplyDelete
  12. kat mana kedai nya???????? nak try!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamanda daddy ziyad.... nyum nyum...ajak la wife n anak2 tu..nyum nyum

      Delete
  13. sedapnyer.....ni baru2 betul sekerim

    ReplyDelete
  14. faz amat kejam!!! kenapa tak ahjak saya????

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy dibelanja oleh kakak dan abg ipar sy ye... boni kene jd ahli family faz dulu la..wahahaha

      Delete
  15. adoiii sedapnya..ni yg bikin lemak ni

    ReplyDelete
  16. yummy. sdpnya tgok chocolate chip n kacang tu :)

    ReplyDelete
  17. wahhhh, petang2 hari kalau dapat makan ni memang syiokkk habis laaahh

    ReplyDelete
  18. aaaaaaaaaaaa sdpnye.. laparrr. sy pinjam en3 masuk kat fanpages ehh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pinjam la.... no prob kak anne :D

      Delete
  19. wahh..bestt nyer... berapa ekk harga nyer? mesti mahal..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu ice cream je dah dekat rm18 cmtu kot. leh tgk sini --> http://afasz.blogspot.com/2012/01/nyum-nyum-rasa-sekali-nak-lagi.html

      ada resit kat situ

      Delete
  20. anak2 makchag pun suka cream & fudge ni, tapi makchaq orang lama, suka aiskrim malaysia....

    ReplyDelete
  21. ERM..SEDAPNYE...BILE LA NK DPT MKN ICE CREAM TU YE

    ReplyDelete
  22. omg... bawak kak sha lah nanti ye ..makan lagi sekali...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...