Saturday, June 9, 2012

Tesco Paradigm Mall sudah dibuka !!!

Tesco di Paradigm Mall telah dibuka sejak 7 Jun 2012, hari rabu.


Siap ada baucar tunai RM5 lagi !!!

Jom serbu TESCO Paradigm Mall . . . 




25 comments:

  1. Afasz bolehlah pergi lepas tu boleh tunjuk apa ada di dalamnya. Kakak jauh sangat nak pergi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk pergi tp tak tahu nak beli apa :D

      tp org kata tesco mmg brg murah-murah.. :)

      Delete
  2. aritu sempat lalu jee..dekat KJ kn..tepi highway..

    *dh byk kedai ke bukak???

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tk p lagi...member aku dah p...byk la gak kedai dah buka kot...GSC cinema pon adooo...kelas kau Zie

      Delete
  3. Kak Fasz mesti pergi dekat ngan rumah jer tu..

    Kak Fasz hari ni nurul keje.. akak x balik kelana jaya ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak fasz balik bangi laa tu.. hehehee

      Delete
    2. Nurul: oo keje ke...minggu ni akak tk balik Bangi ....esk ada kenduri housemate , so malas nak balik tkt luat nak balik KJ nnti...

      Delete
  4. best laaa... untung laaaa kelana jaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh...kelana jy yg untung ek?hehehehe

      ada GSC la kid....tp dah jarang tgk wayang skrang..berjimat.

      Delete
  5. Boleh kira dgn jari berapa kali saya shopping/datang area KJ ni..selalu lepak kat damansara/the curve, or paling jauh mid valley/klcc aja

    ReplyDelete
  6. dah habaq kat en. suami tapi belum berkesempatan nak pergi.. Setia City Mall yang baru bukak tu pun belum pergi lagi.. hukhukhuk..

    ReplyDelete
  7. pernah nampak la. bangunan die cantik

    ReplyDelete
  8. Wahh leh shopping sakn dapt baucer...

    ReplyDelete
  9. tesco paradigm?? wah.. nama dia best la

    ReplyDelete
  10. tesco mahal la.. sy slalu pegi mydin MITC je..huhu

    ReplyDelete
  11. Akan diterjah bersama Cik Siezuka

    ReplyDelete
  12. promote tesco ye...kite jauh bangat nak pi..

    ReplyDelete
  13. biasa kalo time pbukaan ni..msti mrh2.. cpt serbuuu

    ReplyDelete
  14. Haritu semangat nk pergi, sekali belum bukak daaa....

    ReplyDelete
  15. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  16. salam,

    dekat rmh kak ati di nilai pun dah ada
    baru saja perabih vchr rm30 x 2...syok betui :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...